8 Kasım 2015 Pazar

Note Mattemoist Lipgloss 403 Sugar Kiss

Merhaba! Kasım ayının ikinci yazısı yaklaşık bir buçuk ay önce sipariş ettiğim fakat iki hafta önce ancak elime geçen note mattemoist lipglosslardan 403 sugar kiss. Aslında kendisi tam olarak güneşli günlere yakışan bir renk olmasına rağmen geç gelmesi nedeniyle sonbahara kısmet oldu. 


403 "sugar kiss" isminden anlaşılacağı üzre şeker mi şeker pembe. Fakat ışığa göre hafif gül kurusu görünebiliyor. Rujun yapısı ve kalitesine gelecek olursak ; mat görünüm verip içeriğindeki macademia yağı sayesinde dudaklarımı kurutmuyor fakat fazla sürüldüğünde yani miktar olarak fazla uygulama rujun matlaşma performansını düşürüyor. Bu nedenle fazla sürmemek ya da fazlalığı peçete yardımı ile temizlemek gerekiyor.
Kalıcılık çok az. Yaklaşık bir saat sonra dudakta sadece rujun rengi kalıyor o da bir hayli açılmış pembe rengi ile. Yani bu renk neredeyse ilk sürüldüğündeki halinden tamamen alakasız! Kokusu ve nemlendirme açısından performansı mükemmel olan bu rujlar dış dudak çizgilerine uygulandığında sırıtmayarak daha dolgun görünmesini sağlıyor. Ben indirimde 12 tl'ye almıştım. Eminim çok daha güzel renkleri vardır bu serinin. Sevgiler <3

2 yorum:

  1. ya Allahım sana geliyorum bu rengi ne kadar istiyorum sen biliyorsun :D hiç bir yerde tester ı bile olmadığından henüz canlı kanlı halini göremedim. bence de bu serinin eksiği longlasting olmayışı. bir de öyle olsaydı tadından yenmezdi. ama renk harika, duruşu da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakındaa diyip susuyorum :D su içer gibi tüketiyorum kalıcı olmadığı için. Teşekkür ederim <3 umarım sen de beğenirsin kendinde de beğenirsin :*

      Sil