9 Kasım 2015 Pazartesi

Haftanın Nail Art Çalışması

Herkese Merhaba! :) Her hafta sonu düzenli olarak oje süsleme çalışmaları yaparak kendimi motive ediyorum.
Gerçekten insanın aksesuarları motivasyon için çok etkili bir kaynak. Bu çalışmada Note 01 Snow white isimli ve numaralı beyaz ojeyi kullandım. Note markasının ojeleri gerçekten çok çok başarılı. Yapısı yoğun renkleri özgün. Fakat çabuk bozulabiliyor. Dayanıklı ojeler diyemem.
Sonbahara uygun olarak gördüğüm turuncu renkte yoğun sedefli oje ise Cecile 37 numara. Serçe parmağım ve baş parmağımda görülen taban rengi ve orta parmakta görülen kareler bu ojeye ait. Cecile ojeleri de gayet kaliteli. Yapısı note ojelere göre çok daha sıvı ve fırçası incecik.
Çalışmanın ardından tüm tırnaklarıma Golden Rose Matte Top Coat uyguladım.
Çok daha pürüzsüz ve bütün bir görünüm yarattı. Bazı ojelerı matlaştırmada yetersiz kalsa da genel olarak memnunum. Siz bu haftaki ojelerimi nasıl buldunuz? :)

2 yorum:

  1. çok modern bir tasarım olmuş bence. insragramda da beğenmiştim burada da beğenirim :) bir de tırnakların çok güzel daha önce söylemiş miydim? :D :P bence haftalık tasarımlar paylaşmalısın burada da vaktin varsa. harika olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim <3 Teşekkür ederim canısı daha önce söylemedin. Aklımı okumuşsun ben de bu yazıyı haftalık olarak yazmayı planlıyordum. :)

      Sil