12 Şubat 2016 Cuma

Farmasi My Style Hızlı Kuruyan Oje İncelemesi

Herkese Merhaba! Şubat ayı kataloğunda farmasi çabuk kuruyan ojelerde 3 al 2 öde vardı ben de gözüme güzel gelen renklerden iki adet aldım üçüncüsü hediye geldi. Ojeler soldan saga 508, 529 ve 521. Aslında katalogta 521 numara çok daha farklı görünüyordu bu nedenle biraz hayal kırıklığına uğradım. Sonradan rengi çok beğendim. 

Tek katta opaklaşıyor fakat tırnagı tamamen örtmesi için ikinci kat gerekiyor. Çok çabuk kuruyor. Çabuk kuruyan ojeleri hızlı sürmek gerekiyor. Kuruma hızı iki ya da üç kat sürdükçe azalıyor.
Ojelerin parlaklığı ve kalıcılığı da benim gayet hoşuma gitti. Top coat kullanmadım. 6 ml'lik minicik şişede ojelerin bir tanesi 5 tl. Mutlaka kampanyadan alınmalı diye düşünüyorum. 
Sizin en sevdiğiniz renk hangisi oldu? :)

2 yorum:

  1. renkler çok güzel yan yana koyunca. tek başına en koyu pembeyi ben hiç kullanamam mesela ama üçünü bir arada nailr artla hayal ettim şahane şeyler çıkar ortaya. hele ki sen çok güzel şeyler yaparsın :)
    ojelerin minik şişelerde satılması bozulmadan bitirebilbek için bir artı olsa da biraz pahalı olunca eksi oluyor sanırım :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  2. En koyu pembeyi ben de kullanamam galiba kuzu çingene pembesi dedigimiz pembeden bir tık koyu bir renk. Katalogda mor gibi duruyordu daha güzel bir renkti. Ben de bu üç renkle degişik fikirler üzerinde çalışıyorum bakalım yapabilcek miyim,çok teşekkür ederiim :)

    YanıtlaSil