25 Şubat 2016 Perşembe

Estee Lauder Sumptuous Extreme Maskara

Herkese Merhaba! Nasılsınız? Umarım her şey güzel gidiyordur.
Estee Lauder Sumptuous Extreme Maskara online alışverişim esnasında deneme boyu hediye edilmişti. Bir ara online siteden yapılan her alışverişe bu minik maskara hediye ediliyordu. Bir türlü bitmeyen rimellerim dolayısıyla ancak kullanıp fikre ulaşabildim ve yazmaya karar verdim.


Estee Lauder Sumptuous Extreme kıl fırçaya sahip bir maskara. Kıl fırçalar daha çok uzun ve yukarıya açısı olan kirpiklerin sevebileceği fırçalar diye düşünüyorum. Kısa ve düz kirpiklerin beklentilerini karşılamayabilir.  Her kıl fırçaya sahip maskarada olduğu gibi kirpiklerini birbirine yatıştırma sorunu var. Kıl fırçaların genel sorunu bu ama ben seviyorum aslında, kirpiklere zarar vermiyor. Dolgunluk vermesi,plastik fırçaya oranla daha fazla oluyor. Uzun kirpiklere sahibim fakat çok açık renkli ve ince olduklarından maskaranın verdiği siyahlık benim için çok önemli.
Sumptuous maskaranın siyahlığı ve verdiği dolgunluk benim için yeterli. Günlük makyajda rahatça kullanılabilir.
Yukarıda önceki hali, aşağıda sonraki haliyle benim kirpiklerimdeki etkisini inceleyebileceğiniz sumptuous extreme maskara uzatıyor,dolgunlaştırıyor,göz ve  kirpiklerimi yormuyor. Hafif yapıştırıyor ama topaklanma yapmıyor. Kirpik diplerinde birikme yapmıyor. Rimel var mı yok mu unutuyorsunuz,akma da yapmıyor. Temizlemek istediğimde sıcak su ile duruluyorum ve akıp gidiveriyor, zorlamıyor. Genel olarak performansından memnunum ama markanın hayvanlar üzerinde deney yaptığını öğrendikten sonra sadece bu maskarayı değil bir daha hiçbir ürününü almamaya karar verdim. 

Online sitesinde 92 tl. Fakat sık sık set halinde başka ürünlerle indirimli fiyata satışa sunuluyor.  Şuradan inceleyebilirsiniz. 

Olumlu ve olumsuz yanlarıyla Sumptuous Extreme yorumlarım burada sona eriyor. Umarım merak edenler için faydalı bilgiler olmuştur. :)
Sevgiler 

Diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için iletişim ;
Mail, ciltbakimvemakyaj@gmail.com


2 yorum:

  1. bence harika durmuş sende, fırça yapısını da beğendim, bende de işe yarayabilir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Evrimcim,begenmene çok sevindim :) Bence de işe yarar.

      Sil