12 Şubat 2016 Cuma

Cyrene Saç Bakım Maskesi

Herkese yepyeni bir yazı ile merhaba! Cyrene Keratinli Saç Bakım Maskesini yaklaşık 4 ay önce almıştım, düzenli kullanmaya ve bu ürünü kullanırken başka ürün kullanmamaya özen gösterdim.

Öncelikle saç tipimle ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Saç diplerim kontrol altına alamadığım bir şekilde yağlı. Son bir yıldır saçlarımı açıcı kullanmadan boyuyorum. Saç boyu ve uçları kuru ve yıpranmış bir haldeydi. Ara ara kestirsem de iki hafta içinde yine yıpranmış haline geri dönüyordu. Saç bakım kremini ne kadar bol sürsem de taradıkça daha fazla dolaşıyormuş gibi bir duruma geliyordu. Bu durumda tek kurtarıcının bir saç maskesi olacağını düşünerek temiz içerikli,hayvanlar üzerinde deney yapmayan cyrene markasına yöneldim. 
Nasıl kullandım ; haftada iki ya da üç defa duştan sonra saç boyu ve uçlarına (diplere değdirmeden) az miktarda ürünü yedirerek yaklaşık beş dakika bekletip duruladım. Ürünün kıvamı son derece yoğun olduğu için az miktar kullanım yetiyor hatta fazla kullanmak yağlanma yapabiliyor. Maskeyi kullanmaya başladıktan bir süre sonra saçlarımın uçlarını kestirdim. Çatallı uçlardan kurtulduktan sonra maskeyi düzenli kullanıma devam ettim. Yaklaşık dört ay geçmiş olmasına rağmen saçlarım hala yeni kestirmişim gibi bakımlı ve sağlıklı görünüyor. Her yıkamadan sonra daha yumuşak ve parlak. 
Aslında ürün vaatlerinde biometric keratin dolayısıyla saçları hacimlendireceği yazıyor fakat ben böyle bir etki görmedim. 
Organik içerikli ürünlerde genelde bu kadar güzel ve kalıcı bir kokuya rastlanmaz. Cyrene saç bakım maskesinin kokusu da çok güzel ve bir iki gün hissediliyor. Eger kuru ve işlem görmüş saçlar için işe yarayan,doğaya ve diğer canlılara zarar vermeyen, vegan, temiz içerikli bir saç bakım maskesi arıyorsanız
100 ml kavanoz ambalajda 45 tl fiyatıyla cyrene ve lilakutu 'dan satın alabilirsiniz. Sevgiler :)

8 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ben de kullandım sevdim hatta ama yeniden alacak kadar değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir kez daha almam, hc saç bakım yağı kullanıyorum karşılaştırınca vazgeçilmez diyevileceğim tek ürün hc bana kalırsa :)

      Sil
  3. merak ettiğim bir ürün bu ama kampanyada denk gelemedim bir türlü :) merakımı şimdilik burdan giderdim :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı biraz tuzlu elinde Hc varken almasan da olur bence :))

      Sil
  4. Özellikle hacim kısmının faydasını ben gördüm. Ne zaman bu ürünü kullandıysam saçlarım muhteşem dolgun görünüyor sanırım herkeste aynı etkiyi yaratmıyor :) Benim saçlarım hayli problemlidir :) Yumuşatma konusunda da bana yaramadı ama vegan oluşunu çokça seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saç tipim yaglı olduğu için saç maskeleri bende dolgunluk yapmıyor hatta çok daha kolay yağlanıp sönmesine neden olabiliyor :) yumuşaklık konusunda kullanımın ilk dakikasından itibaren faydasını gördüm. :) dediğin gibi etkisi saç tipine göre değişiyor olabilir.

      Sil