15 Şubat 2016 Pazartesi

Cecile Booster Rimel

Herkese Merhaba! Uzun zamandır rimel yazısı yazmadığımı fark ettim ve bu arayı kapatmak için cecile booster rimel hakkında görüşlerimi yazmak istedim.
Kirpiklerim uzun ama çok ince olduğu için rimelde aradığım ilk özellik yoğun siyahlık ve tek tek ayırarak hafif dolgunluk vermesi. 
Cecile Booster maskara plastik fırçası ve tarak gibi kılları sayesinde kirpiklerimi tek tek ayırıyor. Yukarıya doğru hareketlerle kirpiklerimi kaldırıyor ve ağırlaşmasına neden olmuyor. Kolay temizleniyor. Bu özellikleri nedeni ile çok sevdiğimi söyleyebilirim. Fakat iki hatta üç katta bile dolgunluk sağlamıyor sanki rimel bitmiş kurumuş gibi hissediyorum. Ufak bir göz yaşarmasında bile akıyor veya pul pul dökülüyor. 
Kirpiklerimdeki etkisini bu şekilde gözlemleyebilirsiniz. 9.90 gibi uygun bir fiyatla satılıyor. Cecile ürünleri başta cosmetica olmak üzere yerel kozmetkçilerde bulunabilir. Sevdiğim ve sevmediğim yönleri ile Cecile Booster maskara yorumlarım böyle :) Sevgiler^^


6 yorum:

  1. Hiç denemediğim bir marka kendisi. Gerçi benim kirpik yapıma uygun bir rimel yok sanırım. Artık aramayı bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cecile pek fazla reklam yapmayan bir marka ama ürünleri gayet kaliteli diye düşünüyorum. :)

      Sil
  2. ben ojelerini sevemedim pek cecile in çok ağır kokuyorlar ama lsiedeyken makyaj malzemlerini kullanırdım çok :) bu da uygun fiyatlı güzel bir rimele benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı rimellere göre iyi denilebiecek bir ürün gerçekten :)

      Sil
  3. Bu rimelden ben memnun kalmadım maalesef dolgunlaştırma etkisini gözlemleyemedim çok hafif uzatma etkisi var o da benim için yeterli değil :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda bahsettigim üzere dolgunluk performansı çok zayıf, bir rimelden dolgunluk bekleyenler kesinlikle memnun kalmazlar. Firma da fark etmiş olacak ki satıştan kalmış zaten bu rimel :)

      Sil