21 Şubat 2016 Pazar

Bell Marka Göz Farı Deneyimim

Herkese Merhaba! Ögretmenler günü indiriminde Hobby Kozmetik ve parfümeriden ufak bir alışveriş yapmıştım. Alışverişimin ufak bir parçası Bell markasının üçlü farı ve bir adet Bell marka oje olmuştu.
Bell makyaj ürünleri Almanya'dan ithal edilip Hobby'de satışa sunuluyor. Aslında tercihimi mat ve doğal renklerden oluşan paletlerden yana kullanacaktım fakat %50 indirimden dolayı kalmamıştı. Ben de renklerini ve yapısını beğendiğim üçlü farlardan aldım.
Farların yapısı son derece yumuşak ve uygun fiyatlı birçok ürüne göre yüksek pigmentasyona sahip. Ojeleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 3-4 kat sürmeme rağmen opaklaşmadı. Ambalajda son derece koyu bordo görünen fakat tırnakta kırmızı gibi göründüğü ve tırnaklarımı tamamen örtmediği için bir ojeye 8 tl vermek canımı sıkmıştı o zamanlar. Sonra kaldırıp çöpe attım. 
Farları da %50 indirimle 9 tl gibi bir fiyata almıştım. Yapısı ve pigmentasyonu fiyatına göre gayet güzel olmasına rağmen içeriği ne yazık ki çok kötü. Tanışmamla markanın felaketine uğramam bir oldu açıkçası :)) Bir daha stantın önünden bile geçmem. Daha önce Bell kullanan olduysa yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. Görüşmek üzere :)

11 yorum:

  1. Güzel bir far'a benziyor, indirimde olduğunda alıp denemek lazım,teşekkürler paylaşımın için :) banada beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. hiç duymamıştım bu markayı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez benden duymuş oldunuz,ne güzel :)

      Sil
  3. İlk kez duyduğum bir marka renkleri güzelmiş ♥ Keşke içeriği de iyi olsaydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri ben de çok beğenerek aldım :) içeriği güzel olsaydı daha çok sevecektim.

      Sil
  4. İçerik kötü olunca, ne kadar iyi olursa olsun alınmaz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben ne yazık ki üzerinde etiketler oldugu için mağazada görememişim.

      Sil
  5. Renkli kozmetik ürünlerinin çoğunun içeriği kötü ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu öyle şey, artık çoğu üründe tüketici tercih etmiyor diye paraben ve türevleri kullanılmıyor. Talc ne yazık ki birçoğunda var ama bariz maddeler olmuyor. Mesela daha ucuz olmasına ragmen Essence markası çok daha iyidir içerik olarak.

      Sil
  6. mrb. tekli göz farlarından aldım bell'in Gürcistandan. çok beğendim. bulmaya çalışıyorum. bell facebook sayfasına yazdım. hobi mağazalarında bulabileceğimi söylediler. bu mağaza nerede?

    YanıtlaSil