6 Mayıs 2016 Cuma

Pastel Nude Oje Serisi

Merhaba,
Pastel nude, severek kullandığım bir oje koleksiyonu. Yeni renklerle birlikte koleksiyonda toplam 19 adet seçenek var. Fırçaları çok ince ya da kalın olmadığından ideal ölçüde, temiz bir bitiş sağlıyor.
Kapaklarında isimlerinin not edilmiş olması çekmecede dik sakladığımdan çok faydalı oluyor, istediğim renkleri kolayca görüp elime alabiliyorum. Hatta ben de bu düşünceden ilham aldım, sevdiğim ve sık kullandığım ojelerin numaralarını uygun malzemelerle kapaklarına yazıyorum.


Pastel nude dust, en yeni renklerden. İki kat sürdüm. Çok çok güzel bir renk. Henüz opi my vampire is buff ojeye sahip degilim ama çok beğeniyorum ve dust rengini tam da ona benzetiyorum. İki katta opaklaşıyor, kıvamı biraz yogun.  
Pastel nude blush, ten renginize göre sizde daha koyu durabilir.  Bence en güzel renklerden. Kalıcılık olarak kötü. (Diğerleri gibi) Mesela bu, henüz iki günlük hali.
 
Pastel nude bride, aslında bu oje ile çekmiş olduğum o kadar çok fotoğraf var ki. Bunu tercih etmemin nedeni ojenin içindeki pembeliğin yalnızca burada net çıkmış olması. Digerlerinde beyaz gibi görünüyor. En sevdiğim ve sık kullandığım renklerden. Çok çabuk sakızlanma sorunu ne yazık ki var, mutlaka kalyon oje inceltici edinmeli aksi halde yapış yapış olup uzayan bir kıvama geliyor. Son olarak bride rengi, çok zor bir renktir. Mesela tırnağımda üç kat hali var. Yapısı yogun bir ojeyi üç kat sürdüğünüzde bazen kurutucu spreyler bile fayda etmeyebiliyor.
Pastel nude kind, pembe tonlarda nude ojeleri o kadar seviyorum ki! Tabi ki kind rengini de aldım ve elimde rose, blush varken aldığıma pişman oldum :P Bu ojeler çok çabuk bozulduğu için birini bitirmeden bir digerini almamak daha saglıklı olurdu. En azından aynı tonlarda almamak gerekli diye düşünüyorum. İki katta rengini tam verenlerden.
Pastel nude grege, çok açık tonlarda kahve. Seviyorum ancak bu oje iki katta bile bu kadar oluyor.  Tam opaklaşmayan ojeleri uzun tırnaklarda hiç beğenmiyorum. Her ne kadar renk konusunda olumlu fikirlerim olsa da birkaç kere ancak kullandım.
Pastel nude rose da uzun tırnaklarımda sevmediklerimden. Kısa tırnaklarda çok daha tok bir renk ortaya çıkıyor. Özellikle mat halini çok beğeniyorum. İki kat kullanıyorum. 
Pastel nude stone, içinde çok küçük simler var. İkinci katı geçince simler kayboluyor. Kendiliginden parlaklıgı var. Işığa göre farklı tonlar alıyor. Mesela geceleri yeşilimsi, güneşte açık gri gölgede koyu gri. Çok ciddiyim -.- Bu rengi bana Evrim hediye etmişti, teşekkür ederim!

Hepsini ayrı ayrı seviyorum, pastel ojelerdeki kapak yapışma sorunu bu koleksiyonda yok. Yapıları yoğun olduğundan bir oje inceltici edinilmesi gerekliliğinin tekrar altını çizelim. Bride ve grege gibi tam opaklaşmayan renkler iki üç kat sürüldüğünde kuruması oldukça zor oluyor.
Bir de bu ojeleri watsonstan almayınız, watsonsta tanesi 5 tl iken, eve shop'tan 3 tanesini 6 liraya aldım.

Pastel nude ojelerden siz en çok hangisini seviyorsunuz?
Keyifli günler :)

32 yorum:

  1. greege vebı tanesı daha tam hatırlayamadıgım bende mevcut :) sevıyorum aslında ama bence en guzelı uzun tırnakları bellı eden boyle canlı canlı renkler he bıde french :)

    YanıtlaSil
  2. Siz kızlar makyaj yapmaktadır ne anlıyorsunuz doğal haliniz daha güzel bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim adına, doğal halimin daha güzel olduğu şüphesiz.
      Sizi gerçekçi olmaya davet ediyorum :) bence insanlar hakkında bu kadar yüzeysel düşünmemeliyiz. Bir de kozmetiklerin iktisadi anlamda yarattığı gücün farkına varmalıyız. Eğer makyaj yapmasaydık yüzlerce işletme zarar eder ve bünyesinde barındırdığı kişiler açıkta kalırdı değil mi? Ciddi bir istihdam söz konusu çünkü :) Kadın ya da erkek nasıl mutlu oluyorsa öyle yapmalı.

      Sil
  3. Bu sendeki ojelerin hepsi var canım bende de, severek kullanıyorum.Bir kaç tane daha var geçen gördüm onları da almayı düşünüyorum, kullandıklarımın hepsi favorim açıkçası ayıramıyorum ama Stone ve Grege diğerlerinden bir tık önde <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severek kullanıyorum :) başka almayı da düşünmüyorum.
      Hepsini keyifle kullan ❤

      Sil
  4. Gelde sevme şimdi :)) bende bir kere aldım neredeyse hepsine göz diktim nude serisinin çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsinde gözüm var benim de, ojelerimi azaltmaya çalışırken bile dokunamadığım tek koleksiyon nude serisi :)

      Sil
  5. En sevdiğim stone ve bone sanırım :) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. favorim tabi ki stone :-))

    YanıtlaSil
  7. Benim de Stone çok hoşuma gidiyor farklılık :)

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan canım, hepsi çok güzel renkler. hepsini çok seviyorum ama benim de favorim princess ile stone :) sanırım princess senin hediyendi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de hepsini begeniyorum, ayrım yapamıyorum ^^
      Evet olabilir güzel günlerde kullan
      :)

      Sil
  9. Dust hoşuma gitti ben pek oje süremiyorum vakit hiç yok ama ellerin çok güzel sana çok yakışmış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de vakit yokken bu ojeleri kullanıyorum top coatla oldukça uzun kullanmaya çalışıyorum.
      Çok teşekkür ederim, o sizin güzel görmeniz :)

      Sil
  10. Ama ben gerçekten hepsine ayrı ayrı bayıldım, alışveriş listesine ekleyeyim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de çok seversiniz mavicigim :)

      Sil
  11. Hepsi harika:) blogunuz çok güzel takipteyim sizide beklerim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindim, artık ben de takipteyim :)
      Sevgiler.

      Sil
  12. Bu seriyi çok seviyorum ve neredeyse tüm renklerini edindim sanırım ♥

    YanıtlaSil
  13. Ben de Rose olana bayılıyorum. Tırnaklar hem bakımlı duruyor hem tek renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden ben de en çok rose rengini begeniyordum zamanla tercihim degişti tabi :)

      Sil
  14. bu serinin her rengi güzel geliyor bana ayırt edemiyorum. bende de mocha, caramel ve princess renkleri mevcut. diğer renkleri almamak için kendimi zor tutuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikri paylaşıyorum sizinle :) Aman diyeyim elinizde varken almayın çok çabuk sakızlanıyor.

      Sil
  15. Vallahi tırnaklar ve eller güzel olunca ne sürsen yakışıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, o sizin güzel görmenizden :)

      Sil