9 Mart 2016 Çarşamba

Rival de Loop Young xxl Far Paleti Nude


Merhaba! Nasılsınız? Umarım günler sizin için de iyi geçiyordur.
Şubat ayında ufak bir rossman alışverişi yapmıştım ve o alışverişimin bir parçası da rival de loop young xxl paletlerden nude olmuştu.
Bir de rose versiyonu var ama kendim için pek kullanışlı bulmadım. Bu palette açık/koyu mat/ışıltılı olmak üzere tam 12 adet renk bulunuyor.
Bence uygun fiyata alınabilecek iyi ürünlerden. Pigmentasyonu iyi,elbette far bazı kullanarak çok daha iyi hale getirilebiliyor. Bazı renkler çok belirgin degil örnek vermem gerekirse makyaj denemelerimde görüldügü gibi siyah renk gibi. Farlar yumuşak yapıda. Kalıcılık olarak zayıf olsa da bir far bazı yardımı ile bu sorunun da üstesinden gelebiliyorum. Palette birbirini tamamlayan, yumuşak geçişli renkler var ve fazla ışıltılı hatta simli gibi görünmesine ragmen makyaj yapıldıgında sedefli hafif parlak yumuşak bir görüntü veriyor. Rahatsız edici simler yok. En sevdigim özelliklerinden biri iki adet aydınlatıcı renk var,biri mat bir digeri ışıltılı yapıda. Paleti daha iyi tanımanız için birkaç makyaj denememi de paylaşmak istedim. Umarım begenirsiniz.
Bu makyajımda palette soldan yedinci açık gri rengi göz kapagıma, bitişine ise palette bulunan sagdan ikinci renk kahveyi kullandım ve dagıttım. Eyeliner olarak oriflame the one pen (çok yakında yazısı gelecek) maskara olarak estee lauder sumptuous extreme kullandım. (ayrıntılı okumak isterseniz estee lauder sumptuous extreme maskara)
Bu makyajımda sıcak ve dogal tonları bir arada kullanmayı sevdigim için, göz kapagımda palette bulunan mat grimsi pembe rengini (soldan beşinci) crease bölgesine sagda üçüncü rengi ve definer da dedigimiz bitiş kısmına siyah rengi kullandım. Eyeliner olarak yine oriflame the one pen,maskara olarak da maybelline colossal go extreme kullandım. Makyajımda da görüldügü gibi koyu renklerin pigmentasyonları çok yogun degil. Umarım begenmişsinizdir, düşüncelerinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. :)
Sevgiler.

11 yorum:

  1. Yaptığınız makyajlara bayıldım cidden çok yakışmış :) emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. :) ❤

      Sil
  2. Çok hoş olmuş soft renkler,özellikle eyelinerınıza bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim ❤

      Sil
  3. Makyajlar harika olmus ��

    YanıtlaSil
  4. göz makyajının bu şeklini sana çok yakıştırıyorum =) bence liner ı hep böyle çekmelisin. paletin renkleri de harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,begenmene çok sevindim. Bence sen de mutlaka edinmmelisin sevecegini düşünüyorum :)

      Sil
  5. gözler kalbin aynasıdııır :)

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış far :)

    YanıtlaSil