28 Mart 2016 Pazartesi

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 11 Numara

Merhaba,nasılsınız?
Golden Rose matte lipstick crayon ruj serisi satışa çıkalı aslında üç-dört ay kadar oldu fakat yakınlarımda bulunan magazalarda bir türlü bulamıyordum. Sonunda eveshop magazasında indirimli haliyle denk geldim,son kalmıştı.
Golden Rose Crayon Ruj, kalem formunda kalemtraş ile açılan tasarıma sahip. Dudaklara tam oturan ve taşmadan sürülebilecek bir ölçüde. Kapak ve ambalajının kalitesi oldukça iyi ve kullanımı rahat. Yazının başında bahsettigim gibi magazada son kalan renk olması nedeniyle bendeki 11 numara. 
Pembelik bulunduran bir gül kurusu rengi. Yapısı oldukça yumuşak,dudakta yag gibi kayıyor. Mat bitişli bir ruj. Dudakları kurutmuyor. Kalıcılık pek iyi sayılmaz. Kokusuz denilebilecek kadar hafif, hoş bir kokusu var.
Golden Rose Crayon Lipstick 11 numara rengi daha önce satışa sunulan velvet matte 12 numara renk ile benzer buldum.
Renkler birbirine benzer olsa da,yapıları arasında farklılıklar var. Ben, crayon kalem ruj serisinin velvet matte serisine oranla daha yumuşak,sürümü kolay ve dudakta daha az kuruma yaptıgını düşünüyorum. Kalıcılık olarak ise velvet matte çok daha iyi. Yine mat görünüm olarak velvet matte serisi daha başarılı.
  Ruju almadan önce birçok makyaj blogunun yorumunda parabensiz oldugunu okuyup sevinmiştim. Ben parabensiz diye rujları masum göstermiş olmak istemiyorum. Zira içerik bilgisinde görüldügü gibi hiç de masum degiller. 
Golden Rose Crayon kalem ruju eveshopta indirimle 7.5 liraya almıştım. Sanırım bundan sonra velvet matte serisi yerine tercihimi crayon rujlardan yana kullanacagım. Bana önerebileceginiz diger renkleri yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. :)
Sevgiler. 

Diger Mat Ruj Deneyimlerim için tıklayınız.
Sormak İstedikleriniz ve iletişim İnstagram
Mail, ciltbakimvemakyaj@gmail.com


17 yorum:

  1. Bende kullanıyorum bu seriden çok memnunum. Bu rengide çok güzelmiş (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim yapısını :) teşekkür ederim❤

      Sil
  2. bende şuan numarasını hatırlayamadım kırmızı rengini kullanıyorum bu rujlardan:)sizdeki rengi de çok hoşuma gitti en kısa zamanda denerim yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, okuduğunuz ve yorumunuz için. :)

      Sil
  3. Ben 8 numarayı kullanıyorum bundan daha koyu bir gül kurusu. Bunun da rengi çok güzelmiş, sana da çok yakışmış ilk fırsatta denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül kurusu rengi benim favorim, o zaman kesinlikle 8 numarayı ben de denemeliyim. Çok teşekkür ederim, size de yakışacağından eminim :)

      Sil
  4. Bir makyaj yazısı... ben de kaktüsle ilgili yorum yazayım... fotoğraftaki kaktüs... :) :)
    Neyse ben de beklerim Kafa'ya, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaktüs koleksiyonu yapıyoruz da.. Kafa da kafaymış yalnız :) Teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  5. 13 numarasıda bende var cok memnunum kalıcılıgı cok iyi :)

    YanıtlaSil
  6. Ben kalıcılık olarak pek iyi bulmadım^^ ilk fırsatta 13 numaraya da bakacağım çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle katılıyorum, dudağı kurutmamaları sayesinde velvet mattelerin tahtini salladı benim için. bundan sonra bunları alırım yani... renk de çok tatlı, soğuk pembeleri seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk skalası olarak velvet matteler daha iyi ama ben de çogunlukla crayon'u tercih edecegim. Ben de çok begeniyorum bu rengi zaten beyaz tende sadece bu pembeler iyi duruyor bence :)

      Sil
  8. Hsrika bir paylasim olmus canim. Sana da cok yakismis. Blogunu yeni kesfettim ve hemen tskibe sldim. Bunun en buyuk sebebide benim gibi cok beyaz tenli oan 🙈 benim acimdsn fsydsli paylasimlafin olabilecegini dusundum. Keyifle takibe devam edecegim ☺ benim bloguma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,çok teşekkür ederim. Bizim ten rengimiz çok zor,bir şeyleri uydurmak yakıştırmak özellikle ruj ve göz makyajı için. Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de sizi severek takip edecegimi düşünüyorum.
      Sevgiler :)

      Sil
  9. Almamak için direndiğim kozmetik ürünlerinden. Çok yakışmış size, tona bayıldım.
    Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani tabi illa ki alın diyemem ama ihtiyacınız olduğunda bir bakmanızı önerebilirim. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Rujlar çok güzel yapı olarak yalnız kakemtraşla açma konusunda büyük mücadele veriyorum ��
    Öneriniz var mı

    YanıtlaSil