27 Mart 2016 Pazar

Cyrene Moonlight Beauty Gece Bakım Serumu

Merhaba,nasılsınız?
Bugün,aylar önce sürpriz kutu çalışmaları aracılıgı ile tanışma şansı buldugum Cyrene Moonlight Beauty Concantrate gece bakım serumundan bahsedecegim.


Öncelikle ilk kez duyanlar için firmadan biraz bahsedecek olursak, Türk menşei bir firma fakat ürünler İngiltere'de üretilip geliştiriliyor. Ürünleri dogal içerige sahip ve hayvanlar üzerinde deney yapılmıyor. Yani, biz güzelleşecegiz diye diger canlılar acı çekmiyor. Satış, cyrene online sitesinden ve lila kutu üzerinden gerçekleşiyor.

 Cyrene  moonlight beauty serum renksiz, yag kıvamında. Lavanta ve portakal karışımı agırlıklı,hoş bir kokuya sahip. Yag kıvamında olmasına ragmen ciltte çok çabuk emilen, yapış yapış bir his bırakmayan aslında kuru yag diyebilecegimiz tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir ürün. Rutine eklendiginde gece boyu onarım saglayarak,saglıklı bir cilde kavuşturacagı yönünde vaatlere sahip.

Zeytin yagı,gül yagı,lavanta,portakal,üzüm çekirdegi,susam yagı, içeriklerinin yanında emolyen özelligi bulunan ethylhexyl palmitate ve su kaybını azaltan,tam bir nem deposu omega 3, omega 6 ve antioksidan özellikli tocopheryl acetate içeriyor.
Ben kutuyu aldıgımda cilt tipimin yaglı olması nedeniyle ve yaşım geregi ürünün bana agır gelecegini düşünerek kullanmaya çekinmiştim. Fakat cyrene cilt bakım uzmanları 20 yaşını geçen herkesin ve her cilt tipinin rahatlıkla kullanabilecegini ifade ettigi için kullanmaya başladım. İlk zamanlar iki ya da üç gün aralıklarla,cildimin ihtiyacına göre kullandım. Daha sonraki zamanlarda yani yaklaşık olarak iki aydır yaglanmayı kontrol eden ve cildimi son derece kurutacak bir tedaviye başladıgım için her gece mutlaka cyrene moonlight beauty serumu kullanıyorum. Kullanmadıgım günlerde güzdüzleri cildimi losyon ya da kremler yatıştırmıyor, günde iki kere nemlendirmeme ragmen yeterli gelmeyebiliyor ve rahatsız edici pullanma,kızarık görünüm problemi yaşıyorum.O nedenle aksatmadan kullanmaya çalışıyorum.

Nasıl kullanıyorum; öncelikle içinde sls bulunmayan nazik bir temizleyici olan mineaderm temizleme jeli ile cildimi arındırıyorum. Cildim çok hassas oldugu için tonik yerine avene termal su tercih ediyorum. Ardından avuç içime iki damla damlatıp avuç içlerimi birbirine sürterek,serumu ısıtıyorum. Yukarı dogru masaj hareketleri ile uyguluyorum. Ben bu ürünü boynumda kullanmayı sevemedim,o bölgede emilmiyor,o nedenle boyun bölgesini es geçiyorum. (Bu arada kullandıgımız ürünün etkisi kadar uygulama tekniklerimiz de çok önemli)
Serum, çok çabuk emiliyor ve yumuşacık bir cilt saglıyor. Agır gelmiyor ya da cildimi yormuyor. Uzun süreli ve düzenli kullandıgımda kuruluktan oluşan mimik çizgilerimin görünümünde azalma oldugunu gözlemledim. Komedon, siyah nokta, sivilce yapmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim fakat yaglı bir cildin nem ihtiyacı yüksek olmayacagından bu ürünü kullanmasını gereksiz buluyorum. Bana kalırsa nem ihtiyacı yüksek olan ciltler bu ürünü tercih etmeli. Yaglı ciltler nemlendirici ihtiyacını başka ürünlerden de karşılayabilir,serum yerine daha hafif ürünler olabilir.

Nemlendirme, cildin vazgeçilmezi,bariyeridir. Eger cilt iyi nemlendirilmezse, gözenekler genişleyebilir, cilt yorgun, solgun, mat görünür. Cildin dayanıklılıgı azalır ve  çok çabuk yıpranma meydana gelir.
Ürünle ilgili güzellik saglamadıgı yönünde kullanıcı yorumları okudum. Nacizane fikrim, güzellikten kast edilenin kuruluk dolayısıyla ciltte oluşan yıpranma ve diger sorunların üstesinden gelecegi yönündedir. Bana kalırsa serum kışın en sert dönemlerinde dahi ciltte oluşan hasarları toparlıyor ve  saglıklı bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca eger roaccutane kullanıyor ve güçlü bir nemlendirici arıyorsanız doktorunuz da onaylıyorsa, cyrene moonlight gece bakım serumuna şans verebilirsiniz. Yalnızca gece degil ihtiyaç duyulursa gündüz de kullanılabililiyor. Göz çevreniz çok hassas degilse yine göz çevresinde de rahatça kullanılabilecek bir ürün. Kullanımından sonra bir kremle geçilebilecegi söylense de,serumun verdigi nem oranı bana yeterli geliyor ve ek bir krem kullanmayı tercih etmiyorum. Gündüz de kullanmak isteyenler güneş kremi kullanmayı unutmasınlar :)

Son olarak fiyatından bahsedecek olursak, 30 ml ambalajda (bu arada şişesi cam,saglıklı bir forma sahip) 95 tl. Ürünün konsantre oldugunu düşünürsek bu ücreti hak ettigini söyleyebiliriz. Her gece iki damla kullanarak iki buçuk ay gibi bir sürede ancak şişenin cyrene yazan etiket hizasına kadar kullanabilmişim. Ambalajı açıldıktan sonra 24 ay gibi bir kullanım ömrü var.
Umuyorum nem ve vitamin deposu bir gece bakım serumu arayanlar için yeterli bir yazı olmuştur. :) Daha önce kullanıp bitirdigim ve yorumlarımı yazdıgım cyrene aha exfoliant ve cyrene saç bakım maskesi yayınlarımı da okuyabilirsiniz.
Sevgiler.
                                       Diger sorularınız ve iletişim için İnstagram
                                        Mail; ciltbakimvemakyaj@gmail.com                                               

10 yorum:

  1. Yağlı bir his bırakmaması güzel canım.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Yağlı bir his bırakmıyorsa almayı düşünebilirim Cynere ürünlerini seviyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciltte tamamen emiliyor ve ipeksi bir his bırakıyor,umarım çok memnun kalırsın :)

      Sil
  3. harika bir anlatım kuzum. bu ürünü çok merak ediyorum ben de uygun bir kampanya/indirim bekliyorum ancak cildim karma, t bölgem yağlı olduğu için acaba sivilce/yağlanma yapar mı diye kararsız kalıyorum. içeriğindeki yağlar da en sevdiklerimden... teşekkürler güzel yazı için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, keşke indirim olabilse ama set ürünler haricinde lila kutuda bile indirimie denk gelmedim. Yine de fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün. Yaglı ciltte sivilce yapmadıysa karma ciltte yapmaz diye düşünüyorum. Yaglanma/parlanma bende bile olmadıysa sende hiç olmaz bence,ürün gerçekten ciltte tamamen emilip yok gibi oluyor. Geriye sadece yumuşacık,kadife bir cilt bırakıyor. Okudugun için ben teşekkür ederimm :)

      Sil
  4. bana da süpriz kutu ile gelmişti kullandım ve bitirdim çok beğendim gelecek kışa yeniden alacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım gelir gelmez kullanmaya başlasaydım ben de şimdiye yarılamış olacaktım,degerini bilememişim.

      Sil
  5. Çok merak ettiğim bir üründü cildim çok hassas olduğu için yoğun ürünler sivilce ve yağ butonu oluşturabiliyor cildimde.Ancak Cyrene serum işe yarar gibi gözüküyor,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı gibi yaglı bir his bıraksaydı ben de şu anda sivilce insan gibi geziyor olurdum sanırım :) aşırı hassas cildin zorluklarını ne yazık ki çok iyi biliyorum. Nemsizlik probleminiz varsa kesinlikle işe yarar bir ürün,sevgiler.
      :)

      Sil