18 Şubat 2016 Perşembe

The Balm Nude Tude ve Makyaj Denemelerim

Merhaba! The Balm Amerika'dan ithal edilip ülkemizde gratis mağazalarında satılan drugstore ürünler arasında en kaliteli markalardan. Ürün skalası da oldukça geniş. Özellikle kullanışlı paletlerle ön plana çıkıyor. İndirimsiz fiyatları hafif el yaksa da indirim dönemlerinde denk gelindiğinde uygun fiyata almak da mümkün. 12 adet fardan oluşan nude tude paleti benim The Balm'dan aldığım ilk büyük palet.
Doğal tonlarda renkler içeriyor. Pigmetasyonunun çok yüksek olmasa da,palette görünen rengi baz yardımı ile edebiliyorsunuz.
Sol tarafta görülen Sassy,Snobby,Stubborn ve Stand Offish renkleri aydınlatıcı olarak kullanıma uygun. Sag taraftaki sekiz renk toprak tonları. Farların yapısı oldukça yumuşak haliyle tozutma kaçınılmaz bir durum. Baz yardımı ile renk verme performansı yükseltilebilir.Gündüz veya gece kullanımına yönelik makyajlar elde etmek için elverişli bir palet.

 The Balm Nude Tude paletinin en sevilen rengi Sexy, baz ile veya ıslak fırça yardımı ile görünen rengi elde etmek mümkün. Benim de en sevdiğim renklerden biri olduğu için şöyle bir makyaj denemesi yaptım, umarım beğenirsiniz. Crease bölgesine sexy,göz kapağına ise serious  kullandım. 
(The Balm Nude Tude ile makyaj)
Bu makyajımda ise palette en sevdiğim tonlardan Seductive'i crease bölgesine, göz kapağına sleek uyguladım. Daha önceki The Balm yazılarımı okumak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz. 
Daha fazla makyaj denemesi için beni instagramda leydiiblog olarak takip edebilirsiniz. Sevgiler :)
(The Balm Nude Tude ile Makyaj)

8 yorum:

  1. En son yaptığınıza bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. harika renkler cidden, sırf sexy rengi için alabilirim :D linerı çok başarılı çekmişsin, renkler de çok yakışmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke sexy rengini tekli far şeklinde satsalar da koca paleti almak zorunda kalmasak :D kapitalizmin oyunu işte. Teşekkür ederim canım arkadaşım,begenmene sevindim :)

      Sil
  3. bende de aynı palet var ama ben böyle güzel gölgeli makyajlar yapmayı beceremiyorum :) bayılıyorum far paletlerinin hakkını verenlere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim mest oldum vallahi :) beğenmenize çok sevindim. Ben de yapamam zannederdim, deneye deneye ufak tefek bişiler yapıyorum kendimce. Siz de deneyin mutlaka olmuyor demeyin :)

      Sil
  4. makyajlar harika olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)

      Sil