17 Şubat 2016 Çarşamba

Mineaderm Yağlı & Karma Ciltler İçin Temizleme Jeli

Herkese Merhaba, yağlı ve son derece hassas olan cildime uygun kurutmadan fazla yağı arındıracak bir temizleyici arıyordum. Yakınlarımda bulunan bir eczacının tavsiyesi üzerine mineaderm deep cleansing pureness gel'i aldım. Bu markanın ürünleri Türkiye'de üretiliyormuş. Yerli üretim olduğundan çok uygun fiyata satılıyor. Daha önce bilgi sahibi olmadığım ve bloglarda yorumunu görmediğim için tedirgindim.

 Yağlı veya karma cilde sahip olanların da çok iyi bildiği üzere bazı cilt temizleyici ürünler yağ dengesini bozabiliyor, her ne kadar anlık olarak fazla yağın arınmasını sağlasa da takip eden zamanda öncekine oranla daha fazla yağ salgılanmasına neden oluyor.  Zararlı bir içerik olarak sls ise toksik yani vücutta istenmeyen madde olarak gösteriliyor. Özellikle hassas cildimin en büyük düşmanlarından biri :( Mineaderm temizleyici bu konuda  çok daha nazik olduğunu okuduğum magnum lauryl sulfat içeriyor.  Diğer temizleyiciler gibi kocaman kocaman köpürmüyor. Şeffaf renkte bebek şampuanı kokusuna benzer yumuşak kokuyor.Ilık suyla duruladığım cildimi her akşam iki pompa temizleyici ile yıkıyorum. 
Fazla yağ nedeniyle donuk, parlayan cildim  yıkama sonrasında hafif ışıltılı, yumuşacık görünüyor. Roaccutane tedavisi görüyor olmama rağmen cildimi kurutmuyor, germiyor. Gözenekleri temizlediğini, ferahlattığını hissediyorum. Hemen ardından evde kendim hazırladığım tonik karışımını kullanıyorum. Göz atmak isterseniz Ev yapımı tonik yazısına tıklayabilirsiniz. 
Eğer cildiniz hassassa, sls içermeyen bir yüz temizleyici bakınıyorsanız, kuruya dönükse seveceğiniz bir ürün olabilir :) 
Görüşmek üzere^^

3 yorum:

  1. bu markanın ürünlerini bende bir bloggerın snapchatinde görmüştüm ve araştırdığımda gerçekten çok fazla kullanan olmadığını gördüm. Merak ediyordum bu yazı çok iyi oldu sanırım elimdeki temizleyici bitince bende bu markadan alıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Snapchat kullanmadıgım için ne yazık ki hiç kimseden duyma şansım olmadı. Fakat bu temizleyici ile tanıştıgım için çok mutluyum. Uzun zamanlar cildimi yormadan yıpratmadan arındıracak ürün aramaktan yorulmuştum. Faydalı olabilmesine çok sevindim :)

      Sil
  2. Mineaderm maske kullaniyorum super derinlemesine temizliyo sivilce olusumunu engelliyo artik bu urun markasini kullancam yuzume iyi gelen tek marka

    YanıtlaSil