12 Şubat 2016 Cuma

Magic Liner ve Fixliner Karşılaştırması

Son dönemlerin en popüler güzellik ürünleri ile merhaba! İnstagram kullanıcıları artık reklamlarını görmekten eminim bıkmıştır :D Bilmeyenler için veya yeni tanışacak olanlar için ; bu ürünler eyeliner çekme işini kolaylaştırmak, iki gözüme çektiğim eyeliner aynı olmuyor diye yakınanlar ve yeni başlayanlar için oluşturulmuş eyeliner çekme aparatı!
Ben bugün bu yazımda iki farklı firmaya ait bu ürünleri karşılaştırarak hangisi daha kullanışlı, kendimce açıklamaya çalışacağım. 
(Magic Liner eyeliner)
Magic Liner Eyeliner aparatının içinden iki adet ürün çıkıyor biri far ve dipliner için bir diğeri tam eyeliner ve kuyruk aparatları. Kedi gözü eyeliner dediğimiz tam eyeliner aparatının hemen yanında kısadan uzuna dört farklı eyeliner tipi var. Yapmanız gereken sadece nasıl bir makyaj istediğinize karar vermek sonra ürünü yerleştirip boyamak. Magic Liner göz yapısına uymayan kişiler için diplinerı çek ve dört adet kuyruktan herhangi birini uygula mantığı ile çok daha avantajlı diye düşünüyorum. Çünkü benim göz yapıma ve kullanmak istediğim makyajlara uymadı ben sadece kuyruk kısımlarını sevdim. Bana göre eyelinerın kuyruğu daima ince olmalı, bu günlük olarak da rahatlıkla kullanabileceğim bir stil diye düşünüyorum. Bir de magic liner fiyat olarak çok çok uygun, yanlış hatırlamıyorsam kargo dahil 19.90 idi. Şuradan inceleyebilirsiniz.
(Magic Liner Kuyruk Aparatı)
Fixliner son derece sade bir aparatla yüksek fiyatına rağmen benim kalbimi çaldı. Çünkü kedi gözü eyeliner tam istediğim gibi oldu. Kuyruğa doğru incelen zarif bir çizgisi var ve magic liner'a oranla gözüme yerleştirmek çok daha kolay oldu. Bunda aparatın daha küçük olmasının da yararı var diye düşünüyorum. Bu arada her iki üründe de bulunan üst liner ise alt kirpik diplerine far ya da kalem uygulamak için oluşturulmuş.  Fixliner fiyat olarak pek uygun değil 39.90 olarak satılıyor.  Buradan inceleyebilirsiniz. Ufak bir video için şurayı ziyaret edebilirsiniz. 
(Fixliner Kedi Gözü)
Bu ürünleri ayrı ayrı yazmak yerine karşılaştırmalı yazmak daha faydalı olacak diye düşündüm. Eger alacak olsanız hangisini alırdınız? Hangisini daha çok beğendiniz merakla yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler :)



8 yorum:

  1. Ben golden rose un aparatını aldım ama imkanı yok beceremedim kullanmayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz çukuruna tam oturtmak cilde tam yapıştırmak gerekiyor yoksa haklısınız bozulma kayma oluyor.

      Sil
  2. Fixliner her zaman yaptığım şeklindeymis, alsam onu alırdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de daha çok onu beğendim umarım zamanla fiyatı da düşer :)

      Sil
  3. ay kuzum alttaki resimlerdeki linerlar daha güzel bence, ancak ben hiç bi şekilde beceremedim bu aparatlarla liner çekmeyi. kendim kusursuz yaparken bunlarla her yerime bulaşıyor :) güzel bir karşılaştırma yazısı olmuş <3

    YanıtlaSil
  4. Bulaşma ciddi bir sorun ne yazık ki ben de daha çok jel eyelinerla denedim. Yüzümüz gözümüz simsiyah boya olacak olduktan sonra ne gerekvar zaten :D Begenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  5. Guzel bir yazi olmus banada bir site bu urunun benzerini gonderdi ama henuz denemedim bakalim nasil çıkacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de begenirsiniz,faydalı olur :)

      Sil