27 Şubat 2016 Cumartesi

Turuncukasa.com Alışverişim⭐

Herkese Günaydın. İyi haftasonları! Uzun zamandır turuncukasa'nın uygun fiyatları ilgimi çekiyordu fakat cesaret edip alışveriş yapamıyordum. Güvenemiyordum.

Sevgililer günü haftasında bir cesaret avene termal su almaya karar verdim. 300 ml avene termal su 23 tl kargo ile birlikte 27 tl ödedim. Alışverişim sonrasında her aşamada mailden ve mesaj yoluyla telefonumdan bilgilendirmeler aldım. Her zaman aras kargo ile çalıştığım ve çalışma tarzlarına alıştığım için aras kargoyu tercih ettim bir gün sonra alışverişim elime ulaştı. Bu aşamaya kadar olan memnuniyetim alışverişimin yanına eklenen deneme boy ürünler ile ikiye katlandı. Sanki hepsi cilt tipimi, şikayetlerimi biliyormuş gibi bana özeldi hepsini severek kullandım.
Sonrasında deneme boy ürünler arasında en çok beğendiğim nuxe kil maskesini sitede fiyatını takip etmeye koyuldum. Yine roaccutane tedavim dolayısıyla benim için vazgeçilmez olan güneş kremlerinden avene emulsionun fiyatlarını da takip ediyordum. İstediğim bu iki ürün haftasonu indirime girdi ve sadece güneş kremi fiyatına aldım. Üstelik Avene Emulsion kargo bedava kategorisindeki ürünlerdendi ve kargo da ödemedim. Perşembe akşamı verdiğim sipariş cumartesi sabah elime ulaştı. Yine hızlı kargo ve deneme boyu ürünler :)) Yine yaşasın online alışveriş ve cilt bakımı :)) Ürünleri çok severek kullanacağıma inanıyorum. Bu fırsatları sunduğu için teşekkür ederim. Sevgiler.

8 yorum:

  1. İnsanın çok memnun kaldığı bir online alışveriş sitesi bulması çok güzel bir şey,güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında daha önce mamacim.com favorimdi fakat aldığım bir ürünün son kullanma tarihi yaklaşmıştı. Sitede açıklamarda bu belirtilmemişti. Turuncukasa bu konuda son derece açık sözlü. Outlet ürünlerde yer alıyor son kullanım tarihi yaklaşan ürünler. Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  2. yavrum güle güle kullan harikalar. tesadüfe bak ben de nuxe ten bir sürü şey aldım turuncu kasadaki indirimde =) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Evrimcim, güle güle kullanalım :)

      Sil
  3. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın, siteyi merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,mutlaka incelemenizi tavsiye ederim :)

      Sil