15 Şubat 2016 Pazartesi

Farmasi Ruj Deneyimlerim

Herkese Merhaba! Farmasi temsilciliği yaparken kendime ruj ve parfümlerden oluşan ufak bir tester seti almıştım. Setin içerisinde dört adet tester ruj vardı. Ben de almadan önce deneme imkanına sahip olmuştum. Katalogta renkler çok net değil o nedenle renkler hakkında da bilgi vermek istedim.

Setin içerisinde iki adet true color iki adet mat serisinden ruj mevcut. True Color ruj serisi hafif parlak fakat altına kapatıcı veya pudra geçtiğimizde mat olarak kullanıma da uygun yapıya sahip. Genelde true color rujlarda daha doğal renkleri tercih ediyorum. Koyu renkler pigmentasyon olarak düşük oluyor beklediğim rengi vermiyor. Görselde sag üstteki fotoğrafta olduğu gibi, aslında ambalajda son derece koyu görünüyorken dudaklarımda çok daha şeffaf duruyor. Sanki ruju süreli epey olmuş artık tazeleme vakti gelmiş gibi homojen bir görüntü değil yani bana kalırsa :)) (True color 44 numara hot cherry) 


Sol üstteki fotoğraf ise farmasi true color 22 numara mauve rengi. En istediğim renklerden! Bu zamana kadar bu kadar güzel,yumuşak bir leylak rengine rast gelmemiştim. Yapısı yumuşak, pigmentasyonu son derece iyi. Tek eksiği kalıcı değil o da hafif shiny bir ruj olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Sol alt ve sag alttaki ruj ise mat serisine ait 12,13 numara. Mat olmasına rağmen dudakları kurutmayan yumuşak bir yapıya sahip. Yine kalıcılık olarak çok iyi diyemem fakat true color serisine göre daha iyi.
Sol alttaki farmasi matte 12 numara kırmızıya dönük pembe renkli. Rengini pek sevmesem de kıpkırmızı rujları sevmeyenler için ideal diye düşünüyorum. Sag alttaki renk ise bugüne kadar en begendigim bordo rengi farmasi matte 13 numara. Bordo dediğin bence hafif kırmızılık içeren dikkat çekici bir renk olmalı. Kahve bordolardan hiç hoşlanmıyorum. 
Kod sıkıntısı yaşanmasın diye testerları da burada paylaşmak istedim. Umarım faydalı olmuştur. Sizin en sevdiğiniz ruj hangisi oldu? 
Diger farmasi ürün deneyimlerime şuradan ulaşabilirsiniz. Sevgiler :)


13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ya ben de o renge bayıldım katalogta çok sert morumsu bir mauve görünüyor halbuki :)

      Sil
  2. 13 guzelmis..farmasinin hicbir urununu kullanmadim.ben nasil gercekten guzelmi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ürünleri de var güzel olmayan ürünleri de :) ben kullandıklarımı elimden geldiğince yorumluyorum. 13 numara çok güzel gerçekten.

      Sil
  3. 13 numarayı ben de kullanıyorum. Gerçekten çok başarılı.

    YanıtlaSil
  4. favorim 13 oldu sana da çok yakışmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de favorilerimden,çok teşekkür ederim kuzu :)

      Sil
  5. Bir türlü deneyemedim farmasi ürünlerini rujlarını ve dudak kalemlerini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj ve dudak kalemleri en begenilenlerden,umarım en kısa sürede deneme şansı bulursunuz :)

      Sil
    2. Ltf deneyin 01 mat ruj tam yaz rengi bayilacaksinizz farmasii superrr

      Sil
  6. Bana önerebileceginiz şeftali rengi var mı Farmasi de bende yeni üyelerdenim henüz bilmiyorum

    YanıtlaSil