7 Şubat 2016 Pazar

Farmasi Deep Look Dipliner

Herkese Merhaba! Farmasi yeni keşfettiğim katalog üzerinden ve bir temsilci aracılılığı ile satışı gerçekleşen bir marka. İlk alışverişimde fiyatı çok uygun geldiği için tercihlerimden biri deep look dipliner oldu. (7-8 tl civarıydı)

Özellikle eyeliner çekmeyi becerememekten şikayet edenler veya kolaylaştıracak bir ürün arayanlar likit eyeliner yerine dipliner tercih etmeli diye düşünüyorum. Dipliner likit eyelinera göre daha kısa bir fırçaya sahip. Bu da hakimiyeti kolaylaştırıyor. Farmasi diplinerın fırçası fazla ürün alıyor bu nedenle kullanmadan önce fazla üründen ayırılması gerekiyor aksi halde dağılma olabilir. Kuruyup sabitlenmesi birkaç saniye sürüyor. Suya karşı hiç dayanıklı değil çok çabuk akma bozulma olabiliyor. Hatta kremli parmaklarla göze ilişmek bile dağılmasına neden olabiliyor.  
Farmasi ürünleri %98 bitkisel içerik politikası ile satılıyor ama ben içerik bilgilerini inceledigimde diger firma ürünlerinden bir farkını göremedim. Gözlerimde alerji,kızarıklıga neden olmadı.
Siyahlık olarak çok net bir renge sahip bitişi ise mat değil. Hafif bir nem gördüğünde bozulabilmesine karşın siyahlığını uzun süre koruyabilen bir yapısı var. Aşağıda farmasi deep look dipliner ile oluşturduğum kolay eyeliner aşamalarını görüntüleyebilirsiniz. 
Farmasi ürünleri Türk üretimi ve hayvanlar üzerinde deney yapılmıyor. 
Eksi ve artı yönleriyle benim deneyimim burada sona eriyor. Umarım ürünü merak edenler için faydalı bilgiler sağlayabilmişimdir. :)
Sevgiler.

2 yorum:

  1. Ben dipliner hic kullanamiyorum yaa.. bana incecik kil firca ya da ince uzun kece uc olacak 😂 bunu katalogda gorup merak etmistim, merakimi giderdim sagol leydi beybi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyeliner'ı var bir de bunun,ince ama uzun bir fırçası var. The Balm kullandıktan sonra hiçbirisitatmin etmiyor aslında :D Rica ederim <3

      Sil