3 Ocak 2016 Pazar

Yves Rocher Bio El Kremi

Herkese soğuk bir pazar gününden merhaba! Yves Rocher Bio el kremi, yaz ortalarında indirimden faydalanarak aldığım bir üründü. O dönemler yapısı yoğun geliyordu ben de kış mevsiminde kullanmak için saklamıştım. Ürün kesinlikle yaz mevsimine uygun değil kış mevsimi için kullanıma uygun. İlk kullanımlarımda kokusu alışılmadık bir biçimde tuhaf geliyordu hatta kremin açıldığını ve bozulduğunu düşünüyordum. Aldığım mağaza ile görüştüğümde bu kokunun akasya balı olduğunu ürünün gayet sağlıklı olduğunu öğrendim ve güvenle kullanıma devam ettim. Devam eden süreçte kokusuna alıştım ve ilk zamanların tersine kokusunu sevmeye başladım.

Bio el kremi ECO CERT sertifikalı ve % 98 doğal içeriğe sahip. İçeriğinde paraben, zararlı mineral yağ ve kimyasal boya yok. Fransa'da üretilmiş. Soğuktan dolayı sık sık kuruyan ve çatlayan ellerimde hemen emiliyor, dokusunu yenileyerek sanki kremi sürmeden önceki eller benim değilmiş gibi nemli ve yumuşacık nazik bir ten yaratıyor. Yapısı ne çok yoğun ne de sıvı. 50 ml'lik ambalajda indirimsiz fiyatı 19,90

O dönemler çok uygun fiyata aldığım için instagramda bir tane de çekilişle hediye etmiştim. Umuyorum beğenilmiştir.  :)  Beni instagramdan takip etmek isterseniz şurayı tıklayabilirsiniz -> :)Sevgiler. 


12 yorum:

  1. Balı günlük hayatımda sevmesem de bal içerikli ürünleri çok seviyorum ben. Bu ürüne de bakacağım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bal tüketmeyi de,ballı ürünleri de çok severim. Okudugunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Yves Rocher ürünlerini çok beğeniyorum bunu da denemem lazım o halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %50 indirim varken fırsat kaçmaz :) Umarım beğenirsiniz.

      Sil
  3. Yves rocher iyi bir marka. Ben saçım için bi ürününü kullanmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'ın ürünleri genel olarak sahiden güzel. Bazı ürünleri var ki ben gereksiz buluyorum ve genel stilini karaladıgını düşünüyorum. Ben de takipteyim sevgiler :)

      Sil
  4. Yves rocher iyi bir marka. Ben saçım için bi ürününü kullanmıştım.

    YanıtlaSil
  5. Elimdeki milyonlarca kremi bitirirsem deneyebilirim o halde :)

    YanıtlaSil