13 Ocak 2016 Çarşamba

Nyc Yeşil Gözler İçin Smokey Makyajı Paleti

Herkese Merhaba! Far kullanmayı ne kadar seviyorsam uygulamalı olarak yazısını yazmayı da o derece çok seviyorum.
Nyc'nin yeşil gözler için oluşturduğu dumanlı göz makyajı paleti tam da benim gibi ela gözlere uygun. Bu renkler enerjimizi daha çok öne çıkartarak,göz rengimizin daha belirgin olmasını sağlıyor. Bu palete sahip olmadan önce de çokça kullandığım , tercih ettiğim renklerdi ve tek bir palette buluşmuş olması ayrıca bir şans diye düşünüyorum.
.
Paletteki renklerin güzelliği kadar renk verme kalitesi oldukça güzel. En begendigim renk yukarıdan sayarken ikinci fakat ne yazık ki tam anlamıyla göründüğü rengi vermiyor,far bazı kullandığımda bile o rengi yakalamam pek mümkün olmuyor ama yine de duruşunu seviyorum. Paletin sag tarafında bulunan beyaz renkli ürün aydınlatıcı ve ten rengi ürün ise far bazı. Far bazından çok çok memnunum tek başına göz kapağını nötrleyerek başka bir ürün kullanımına gerek bırakmıyor ve renkleri çok iyi yansıtıyor. Aydınlatıcısı ise (uygulamalı makyajımda görüleceği üzre) içinde ufak simler parıldayan çok başarılı bulduğum bir ürün.
Bu far paletini çok sevgili arkadaşım Evrim hediye etmişti. Sayesinde başka bir ürüne ihtiyacım kalmadı. Bana hediye geldiği için fiyatını araştırma fırsatım olmadı fakat ürünü beğenenler watsons mağazalarında nyc reyonundan bulabilirler. Sevgiler :)


12 yorum:

  1. Tam da istediğim palet diyebilirim . Baz ve aydınlatıcı aynı yerde olan paletlere bayılıyorum resmen. Çok teşekkürler! Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu palete bayıldım :) Rica ederim ben de hemen takip ediyorum <3

      Sil
  2. Cok yakismis. Benim gozum kahve oldugundan harikalar yaratmadi ama yine de cok seviyorum. Sana nasil da yakisir ela ela :)) gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum kahverengi gözlerde de yansıması daha farklı hoş oluyor :) teşekkür ederim ❤

      Sil
  3. iyiki bu yazıyı yazmışsın watsonsta alsammı almasammı diye dakikalarca bakıştık paletle :D ilk işim bu paleti almak olucak teşekkürler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmasına çok sevindim, güzel günlerde kullanın. Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Zaten sana bayılıyorum bloga da bakayım dedim gene çok basarılısın canım:) Palete bayıldım ve takibe aldım artık blogta da görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni sürekli takip eden insanların begenmesi nasıl hoşuma gidiyor anlatamam :) gözlerim kalp kalp oldu şu anda. hoşgeldin çok teşekkür ederim :))

      Sil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu paleti makyaja yeni başlayanlara tavsiye ediyorum fiyatıda uygun ve far bazı aydınlatıcısı oldukça güzel severek kullanıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet çok mantıklı böyle bir yazı yazsanız ne güzel olurdu tabi eğer yoksa :))

      Sil