29 Aralık 2015 Salı

Hamilton Yağlı ve Akneli Ciltler için Güneş Koruyucu

(Hamilton Yaglı ve Akneli Ciltler için Güneş Koruyucu)

Yaz ortalarında mamacim.com dermokozmetik ürünleri satış sitesinde 100 ml olarak 19.99 TL olarak indirime girmişti. Cilt tipime uyuyor olması ve genel olarak olumlu yorumlar almış olmasından dolayı alıp kullanmaya başladım.
Ürün sprey formunda, geniş spektrumlu 30 spf  koruma faktörü içeriyor. Suya karşı bile 4 saat dayanıklı oldugu yazıyor. Ayrıca sadece yüz değil vücut kullanımına da uygun.
Ürün elime geçtiğinde üç ay gibi bir kullanım ömrü kalmıştı. İlk kullanımımda,yüzüme püskürttügüm şeyin güneş koruyucu değil de,kolonya olduğunu düşünmemi sağlayan alkol kokusu ile şoka girmiştim. İçeriklerde  alkol yazısını görünce hayal kırıklığım daha da büyüdü. 


Sprey formda olunca daha hafif yapıda hemen emilen bir ürün beklentisi içine girmiştim. Hamilton yaglı ve akneli ciltler için güneş koruyucu ise tam tersi yağ kıvamında,hatta üzerinde yazmasa ben bunu bronzluk yagı diye kullanırdım.
Ciltte kolay kolay emilmeyip parlayan koruyucunun alkol kokusu bir süre sonra yerini tarçın kokusuna bırakıyor. Tek bir spreyle bile bu kadar agır, yaglı, yapış yapış olan bir ürün hiç kullanmamıştım.  İndirimsiz satış fiyatı 65 tl olan Hamilton güneş koruyucu spreyden hiç memnun kalmadım. Güneş koruyucu arayışında olanlara bu ürünü pas geçmesini tavsiye ediyorum,sevgiler :)


2 yorum:

  1. bu konuda yazılarınızı bekliyorum çünkü hem yağlı hem akneli hem de aşırı alerjik bir cilde sahibim ve sizi takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Zaten zor olan hayatı daha da zorlaştıran bir cilt tipine sahibiz. Umuyorum dogru yorumlarla sizi dogru yönlendirebilirim. Sevgiler.

      Sil