12 Ağustos 2015 Çarşamba

Pure Beauty CC Krem

Herkese Merhaba! Bb ve Cc kremler cildimizin pürüzsüz görünmesine olan arzularımız doğrultusunda geliştirilmiştir. Çok keskin fark göremediğim bb ve cc kremler cilt görünümünü eşitleme,nemlendirme,cilt kusurlarını kapatırken iyileştirme ve güneş koruması vaat eder. Bu vaatler ve beklentilere sonuç alabilme potansiyeli markadan markaya değişirken pure beauty cc krem içerik olarak temiz olmasıyla ben ve benim gibi hassas cilde sahip kişilerin kullanabilmesine olanak tanıyor.


CC kremde tercihim hassasiyetten ve hassas cildimde oluşan kızarık görünümü yok etmesi, hafif yapıda ağırlık yapmaması ve  kusurlu görünümü azaltmak. Fakat bir yandan güzelleşirken bir yandan içeriğindeki aktif maddelere bağlı olarak cildime zarar vermek istemediğimden içeriğinin temiz olmasına da dikkat ediyorum. İçeriğinde spf 30 PA++ güneş koruma olması nedeniyle güvenle tercih ediyorum. Tek başına pure beauty cc krem yağlanma,sivilce yapmayan bir ürün olsa da beraberinde kullanılan nemlendirici ya da güneş kremi ile tam tersi bir duruma da neden olabiliyor.
(Pure Beauty CC ivory)
Ben cildimdeki kızarık görünümden dolayı tercih edeceğim cc ve bb kremin kapatıcılığına da çok önem veriyorum. Fondöten gibi agırlık da yapmasını  istemiyorum. Bu nedenle orta derece kapatıcılık ve içeriğindeki ışıltılar sayesinde doğal bir görünüm oluşturan pure beauty cc kremi sevdim. Ancak ışıltılı yapıdan kastım biraz fazla sim içermesi, bu bazen rahatsız edici olabiliyor. Uygulamadan sonra güneş kremi benzeri kokusu dışında varlığı hissedilmiyor.
Okudugunuz için çok teşekkür ederim. 
Görüşmek üzere!

5 yorum:

  1. yaa ne güzel anlatmışsın işte :) rica ederim güle güle kullan. benim cildim yağlı olduğu için yazın yaramadı ama kışın tekrar denemeyi düşnüyorum. kışın kuru/karma ya dönebilen lanet cildime biraz olsun ışıltı katar belki :) bu arada ben ne zaman watsonsa gitsem hala bulamıyorum bunun ivory renginden :D en son bir tane vardı ama indirimde değil diye almadım.
    Biterse ve bulamazsan burdan şansımı denerim yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim senden ilham aldım :) Daha yeni kullanmaya başşladığım için kış mevsiminde nasıl olur bilmiyorum ama pure beauty bitince missha deneyeceğim. Bulamadığını öğrendiği iyi oldu ben de ara ara bakarım bulursam bir tane alırım bana lazım olmazsa sana lazım olur ne de olsa :)

      Sil
  2. ben yıllardır kullanıyorum aynısını ve çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bende aldım çok memnunum ancak ivory rengi tenime açık geliyor. :(

    YanıtlaSil