8 Ekim 2016 Cumartesi

Sonbaharda Kullanmayı Sevdiğim Ojeler

 Aslında bugün bahsedeceğim ojelerin arasında ilkbahar yaz demeden kullandığım renkler de var ama yine de sonbahara daha çok yakıştırdıklarım bunlar. Havalar soğuyunca koyu renkleri daha çekici bulmaktan ziyade, beyaz tenli olduğum için kendimde sevdiğim renkler de genel olarak koyu. 
Çok nadiren bana yakışan açık renkler keşfederim ve hep o tonlarda ilerlemeye çalışırım. Kıyafet konusunda da biraz böyle. Koyu renkler içinde kendimi daha rahat hissederim.

Sayı olarak az olduğundan açık tonlardan başlamak istiyorum. 





Açık renk ojeler benim için kurtarıcı. Kıyafetime uyduracağım oje bulamayınca, resmi giyinmem gerektiğinde ilk tercihim bu ojelerden yana oluyor. 

İlk olarak Rimmel London 60 seconds serisinden 495 sand and deliver, bordo ya da mürdüm kıyafetlerle çok yakıştırıyorum. Hızlı kuruyan yapıya sahip, kalın fırça ve ideal süre kalıcı.
işaret parmağımdaki, rival de loop nude pearl. 

Chanel 167 ballerina, 3 kat hali. Kusursuz bir oje. Çabuk bitecek ve henüz muadil bulamadım.

Essence 37 serendipity, Türkiye'den gidebilir diye yedeklediğim bir oje. Gri + lila. Pembe tonları giyince uyumlu olduğunu düşünüyorum.


Pastel nude stone. 


Note 39 Antique Chopper. Işığa göre değişen, özel bir gece için de uygun olduğunu düşündüğüm bir renk. Note ojeleri sevdiğimi söylemiştim :) daha fazla bahsetmeyeyim^

Pastel 139, kahve lila. Işığa göre daha kahve ya da daha lila duruşu.

Note 21 berry chocolate. 

Opi scores a goal! Opi ojelerin tırnakta duruşu şişedeki görünümü ile aynı. Bana göre kusuru olmayan bir oje. Kalıcılık+kuruma hızı+duruş vs. Rengini tam yansıtamadım ama mor kahve karışımı diyebilirim.

Şişesini unutsam da flormar jelly look maroon, siyaha yakın kahve. Jelly look serisini zaten beğeniyorum. 

 Chanel 583 taboo, galaksi ojem ^^  ilk katta bile rengini veriyor ama ikinci katta yansımalar daha hoş görünüyor. Muadil olarak sally hansen rule of plum ve china glaze lets groove gösteriliyor. İki oje de elimde olmadığından yorum  yapamıyorum.

Flormar 454 army glam, sevdiğim ilk yeşil oje.

 Golden rose color expert 90, gri + koyu yeşil.

Pastel 63, işaret parmağımda essie 774 trophy wife. 

Golden rose express dry serisinden 57 numara. Bu ojeyle daha önce Nisa'nın bloguna (elitsalemcadisi.com) konuk olmuştum. İlk başta sıradan koyu bir renk gibi görünse de farklı yansımalara sahip bir oje. Kotlarla uyumunu seviyorum.

Son olarak pastel 80. Mükemmel bordo ojem :p Deri/siyahlarla müthiş bir uyumu var.

Çok uzun bir yazı oldu ama hepsini bir araya toplamak istedim. Ayırt edemediğim, içlerinden bir tane seç deseler seçemediğim renkler. Umarım okuyanlar da sever ve almaya karar verdiklerini keyifle kullanır.
Görüşmek üzere! 

11 yorum:

  1. Çok güzel renkler. Ben kis renklerini daha çok seviyorum galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de tam olarak onu anlatmaya çalışmıştım aslında:) koyu renklerde kendimi daha rahat hissediyorum.

      Sil
  2. Chanel ballerina ve essence 37, şu an cidden listeme girdiler. Bu yazıyı bekliyordum Leydi, ellerine sağlık. Sende ojeler bir başka duruyor gerçekten. Hem ellerin çok zarif hem harika bir tırnak yapın var. Nail artlarına diyecek söz yok zaten, bu konuda cidden bir sanatçısın.
    Taboo'nun muadili yok, sally bende de var, evet çok benziyor ama aynı değil... Londra'ya gitmeyi bile göze aldım taboo için resmen, keşke ilk şişem hiç bitmeseydi.
    Ellerine, emeğine sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence 37 hâlâ varken mutlaka almalısın diye düşünüyorum, çok özel bir renk bana göre. chanelden bir oje almalıyım ama ne diye sorsalar kesinlikle ballerina ve taboo tavsiye ederdim. Çok teşekkür ederim:) sendeki duruşunun da kusursuz olacağını düşünüyorum. Hiç muadil bir oje olacağını düşünmüyordum zaten:) çok teşekkür ediyorum okuduğun için❤

      Sil
  3. Siyaha çalan bordo benim favorim her mevsim<3 Tatlı blogunu yeni keşfettim takibe aldım.Benim bloguma da beklerim:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.

    Düğün DJ
    www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel renkler seçmişsin zevkle takip edeceğim yazılarını :) brcmakeup.blogspot.com ben de bekleriim :)

    YanıtlaSil
  6. Buraya nasıl geldim bilimiyorum ama bir erkek olarak yorumum: bir kadın oje sürerken en önemli konu sürdüğü şeyin oje olmasıdır ve kokusuna kendi fazla kaptırıp tinerci olmamaya gayret etmesidir.

    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  7. Fantastic post, very nice :)

    Follow for follow?

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    YanıtlaSil
  8. Yazılarınız harika, harika bir blogunuz var. Sıkılmadan okudum yazınızı. Sende Benim tavsiyelerime göz atmak istermisin.
    Hello, you have a great blog. I'm waiting for my blog
    Kitapları Nereden Alırsınız

    Gavsi Sani Hazretleri Sözleri

    Karşılıklı Blog destekleri

    YanıtlaSil