12 Haziran 2016 Pazar

Rival de Loop Regeneration Kuru Ciltler İçin Göz Kremi

Merhaba, nasılsınız? Ordan oraya koştururken ancak fırsat bulabildim ve yılbaşı rossman indiriminden aldığım rival de loop regeneration göz kremini yazmak istedim.
Rival de loop, ülkemizde  yalnızca rossmann mağazalarında satışı bulunan son derece uygun fiyatlı ve piyasadaki diğer uygun fiyatlılara oranla içeriği temiz, vegan sertifikaya sahip bir marka. Regeneretion göz kremi, kuru ciltlere uygun olarak geliştirilmiş bal kabağı, üzüm çekirdeği, çuha çiçeği,soya yağı, argan yağı ve e vitamini içerikli nemlendirici göz kremi. İçeriğindeki tüm bu bitki özleri ile göz çevresini nemlendirmeyi, ince çizgilerin oluşumunu engellemeyi ve hücreleri yenilemeyi hedefliyor. Biraz kendimden bahsedecek olursam, göz çevrem çok çok kuru. Güneş gözlüğü kullanma alışkanlığımın da olmaması kuruluk beraberinde gelen ince çizgileri çoktan göz çevreme yerleştirdi. Bu konuda kullandığım göz makyajı temizleme sularının etkisi de büyük. Zar zor sağlayabildiğim nemi alıp götüren birkaç yanlış ürün kullanımım oldu. Lafın kısası çok çok kuru göz çevresine sahibim ve kuruluktan başka, renk düzensizliği derin çizgi  gibi herhangi bir sorunum yok. Yaklaşık dört aydır rival de loop regeneration göz kremini düzenli olarak kullanıyorum. Bu, markanın en yoğun nem veren göz çevresi bakım ürünü. Açıklamalar kısmında günde iki kez kullanımının yeterli olacağı yazıyor ancak böylesine kuru bir göz çevresine sahip olduğum için etkisinin azaldığını hissettiğimde tekrar nemlendiriyorum. Yani bu günde üç ya da dört olabiliyor.
 Yapısı, ne çok yoğun ne de duru. Hafif yoğun kıvamlı. Emilim hızı göz çevresinin kuruluk oranına göre değişecektir diye düşünüyorum. (Parmağınızda arta kalan göz kremi ile kaşlarınızı nemlendirin. Kaş, kirpik dökülmesi çoğu zaman kıl diplerinin nemsiz kalmasından olabiliyor:)
Nemlendirmesi gayet iyi ancak çok uzun sürmüyor ve yüzeysel nemlendiriyor. Uygulamanın ilk saniyelerinde ferahlık, rahatlama hissi veriyor. Düzenli kullanımda var olan ince çizgilerde herhangi bir değişiklik olmadı.  Çizgilerde daha etkili sonuç alabilmek için öncelikle soruna yönelik, anti aging özellikli göz çevresi serumu edinmek, ardından regeneration kremi uygulamak daha etkili sonuç verecektir diye düşünüyorum. Nemlendirme benim için en fazla 4 saat sürdü. Göz altlarımda çok hafif bir aydınlanma gözlemledim. Göz çevresinde kalıcı bir nem sağlamıyor. Etkisini yitirdikten sonra yenilemeyi ihmal edersem göz çevremin son derece gergin oluyor. Milya oluşumuna neden olmadı. Makyaj altına baz kullanımı ile ilgili deneyimim, kuru ürünleri sabitleyebileceği yönünde. Islak bir bitişi var kremin, kremsi ürünleri sabitleme konusunda pek iyi değil. Fiyatı çok çok uygun. 15 ml boyutta 15 tl.
Nem ihtiyacı çok ileri derecede olmayan, kuru ciltlerin sevebileceğini düşünüyorum.
Musmutlu bir hafta geçirin! :)




25 yorum:

  1. Merak ediyordum bende bu urunu yazi icin tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim denk gelmesine, ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bunun mavi olanından 2 tüp bitirdim aslında çok memnun kalmadım ama uygun fiyatından almak zorunda kalmıştım dün elime aldım kırmızı tüpünü de ama geri bıraktım cünkü benimde göz altım cok cok kuru bende gözlük kullanmıyorum :/ alsam mı acaba yoksa daha etkili bir ürünmü baksam cok kararsızım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavi, su bazlı daha az nemlendirme özelliği olan bir krem. Kırmızı ona oranla yoğun. Eğer göz çevrende ciddi kırışıklık oluşumu yoksa sadece nemlemdirme amaçlı, uygun fiyatlı olarak tavsiye edebilirim. Ama başka sorunlara yönelik öncelikle bir serum kullanmak daha iyi olabilir. Serumun ardından regeneration kullanımı daha ideal bir sonuç veriyor. Hatta bunu yazıya dipnot düşsem iyi olacaktı.

      Sil
    2. O zaman kırmızısını alıyorum. Aklımda Kiehlsin avakadolu göz kremi vardı ama fiyatı biraz pahalı :/

      Sil
    3. Eger kiehls, tester aracılığı ile deneme şansın oldu ve beğendiysen yani sana iyi geldiğinden emin olduysan onu alana kadar uygun fiyatlı bir kremle açığı kapatabilirsin bence de☺

      Sil
  4. İlk kez gördüm ben daha önce karşılaşmamıştım öğrendiğim iyi oldu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vesile olduğuma sevindim :) uygun fiyatlı bir alternatif💕

      Sil
  5. Güle güle kullanın, benim de göz altı morluklarından kurtulmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, eğer genetik faktörlerden kaynaklanmıyorsa çiğ patates/salatalık ile hafifleyebildiğini söyleyebilirim. Tamamen geçirir diyemiyorum. Uykusuz kaldığımda uygularım ben de :)

      Sil
  6. Benim de göz altlarım oldukça kuru. Elimdeki krem bitince bunu bir deneyeyim.

    YanıtlaSil
  7. Göz altı ihmale gelmez ama ben uzun zamandır ihmal ediyorum. Bu yazı bana uyarı oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan 1 yıl evvel ben de kullanmıyordum artık göz çevrem mimik oluştururken bile bağırıyordu. Ben teşeklür ederim, okuduğunuz için.

      Sil
  8. Ben artiz cenazesine gider gibi gunes gozluguyla yasamama ragmen benim bile kuruyor. En kisa zamanda bu tarz bir urun almaliyim. Ve rossmann i buldum ahahha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem yılmaz mı izliyorsun :D ben ısrarcı çabalarıma rağmen hâla takmasam olur diye takmıyorum bazen. Alışveriş yazısı bekliyorum senden^^ umarım çok seversin.

      Sil
  9. Göz altını ihmal edenlerden biri de benim sanırım:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman en kısa sürede telafi edin, hiçbi şeycik olmaz :)

      Sil
  10. çok memnun kaldığım bir krem olmadı bu benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda ben de tekrar alırım demiyorum aslında ancak birkaç pahalı diyebileceğim bana göre pahalı markalardan kullandığım oldu. Onların yanında kesinlikle regeneration çok daha iyi. Bu arada sevgili Audrey, çekilişime katılımınız için çok teşekkür ederim. instagram üzerinden sonucu açıkladım. Tekrar teşekkür ederim💕

      Sil
  11. Bende lifting etkili mor tüplü olanını kullanıyorum.Memnunum :) Paylaşım için teşekkürler. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seride herkesin problemine göre ürün bulabilmesi bence büyük şans :) Ben teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Sevgi benden.

      Sil
  12. RDL'nin çok az cilt bakım ürününü denedim ancak hakkında hep olumlu yorumlara denk geliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denediğim kadarını sevdim gerçekten :)

      Sil
  13. Göz çevrem çok fazla kuruyor yorumlarına güveniyorum güzellik denicem mutlaka :)

    YanıtlaSil