25 Haziran 2016 Cumartesi

Neutrogena deep clean Göz Makyaj Temizleyicisi

Merhaba, 
nasılsınız? Yaz gelince rahatlarım bloguma daha çok zaman ayırırım diye düşünmüştüm ama bazı şeyler planladığım gibi olmadı. 


 Neutrogena deep clean göz makyaj temizleyicisini çok uzun zaman önce eski ambalajı ile kullanıyordum, sonra araya başka ürünler girdi ve beklentilerim değişti. Geçtiğimiz ay migros indiriminde yeni ambalaj ve değiştirilmiş olduğunu düşündüğüm formül ile dikkatimi çekti. Yeniden almaya karar verdim. Özellikle cilt bakım ürünlerinde ambalajın kullanışlı olması benim için önemli bir ayrıntı. Zaten literatürde de bu kabul görmüş genel bir kural gibidir. Ambalaj ürünün sessiz satıcısıdır. 
Yeni ambalajı çok kullanışlı ve dayanıklı buldum. Miktar olarak belki daha az olabilir. (125 ml). Neutrogena göz makyaj temizleyicisi çift fazlı bir ürün yani kısaca yağ ve su bir arada bulunuyor homojen hale gelmesi için çalkalayarak kullanılıyor, en zor /suya dayanıklı makyajı yağlı his bırakmadan temizleme vaatleri bulunuyor.
Formülün değiştirilmiş olmasını hiç onaylamadım. Daha önce memnuniyetle kullandığım ürün,  gözlerimi yaktı. Bu rahatsız edici his dışında gerçekten makyajı iyi temizleyen ve yağlı his bırakmayan, sevdiğim ürünlerden biri. Son zamanlar gözlerim kuru olduğu için özellikle çift fazlı ürünlerden yana tercihimi kullanmaya çalışıyorum ancak deep clean'i tüm olumlu yanlarına rağmen kullanıma devam edemedim. Ürünün içeriği uygun fiyatlı birçok ürün ile benzer. Çok hassas iseniz sevmeyeceğinizi düşünüyorum.
Siz bu ürünü kullandınız mı? Deneyimleriniz nasıl oldu? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, umarım faydalı olabilmişimdir. Hoşçakalın^^ 

18 yorum:

  1. Reklam ve grafik tasarim sirketleri neden o kadar cok calisiyor sizce sayin leydi :D Sirf kutusu guzel diye hic kullanmadigim ve aldigim cok sey var ve sadece kutuyu saklarim u.u

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam ve grafik tas. şirketlerini bilmem ama pazarlama araştırması departmanının iyi çalışmadığı kesin :D bence de ürünler yenilenmeli ama kötüye gitmemeli. Renkli kozmetik konusunda haklısın kendini tekrarlayan güzel ambalaj hatası her tüketicide vardır. Ama bu bir rutin kullanılacak bakım ürünürse firma kaybeder. Neyse inşallah okunur yazdıklarımız kuzu

      Sil
  2. Leydi zaten miktarının küçülmesi moralimi bozmuştu, formülü de mi değişmiş :(( Ben de aldım ama kullanmaya henüz başlamadım. Gözlerini yaktıysa, büyük ihtimal bende de aynısı olacak demektir. En sevdiğim temizleyicilerdendi halbuki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskisi benim gözlerimi hiç yakmıyordu. Gerçekten memnun kaldığım ürünlerin başında geliyordu benim de, böyle olması üzdü. Belki daha iyi bir ürün keşfederiz :)

      Sil
  3. merak ediyordum iyi ki yazmışssın incelemesini canım yoksa bende alıp kullanamazdım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski ambalajda o kadar güzeldi ki, hiç iyi olmamış gerçekten. Yani şimdi evde durup ziyan olacak :/ faydalı olmasına çok sevindim sevgili Merve :)

      Sil
  4. Denemeyi düşünüyordum ama yine garnier ya da nivea alırım sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier minik mor şişeden bahsediyorsunuz sanırım, evet bir de onu çok beğenirim.

      Sil
  5. Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj temizleyicisini kullanıyorum bende. Yağlı his bırakması sebebiyle memnun değilim, bitmesini bekliyorum.. Gözleri yakma olayını yaşadıysan bu ürünü bende pas geçiyorum.. Diğer ürünlere yöneleyim bakayım..
    Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu çok önceden kullanmıştım, dediğin gibi yağlı his bırakıyor ve gözeneklerimi genişlettiğini düşünmüştüm o zamanlar. Güzel bir ürün bulursak birbirimize haber verelim o zaman :) okuyan gözlerine sağlık^^

      Sil
  6. Bilgileri, çok güzel fotoğraflarla süsleyince çok çarpıcı geldi bana :)

    YanıtlaSil
  7. Göz yakıyorsa ben kullanamam zaten çok hassaslaştı gözlerim sağol bilgilendirme için:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim de öyle, önceden haberim olsaydı almazdım bile^^ ben teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Gecen indirimde aldım elimdeki Sephoranınki sonunda bitti tatile bunu götürücem bakalım nasılmışş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence gitmeden önce denemelisin :) sahi ben tatile ne götürücem hiç düşünmedim

      Sil
  9. Göz makyajı hepimizin ortak sorunu :)) Denemekte fayda var bilgi için teşekkürler. Bende bloguma beklerim.
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. neutrogena nın ürünleri çok kullanışlı ve kaliteli olur genel de ama bu ürün beni şaşırttı. Görürsem kesinlikle alırdım ama bunu okuduktan sonra uzak duracağım :) Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi de bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil