22 Mayıs 2016 Pazar

Real Techniques Expert Face Makyaj Fırçası

 Merhaba,
real techniques expert face fırçayı popüler olmaya başladıgı zamanlar amazon.com'dan 15 lira gibi ülkemize oranla çok daha uygun fiyata almıştım.
Real techniques expert face makyaj fırçası son derece sık ve yogun, diger fırçalarına oranla daha kısa kıllara sahip. Başlarda fondöteni bir miktar emmesinden dolayı kullanmayı bir türlü sevememiştim. Şimdilerde fondöteni fırça üzerine bırakıp, yüzüme pıt pıt uyguluyorum. Sonra oval hareketlerle dagıtıyorum. 
Çizgi çizgi kalmıyor ancak cildim çok kuru oldugunda fondöteni kabul etmediginden öncesinde cildimi nemlendirmem ya da fırçaya biraz termal su sıkmam daha güzel sonuç verebiliyor.
 Fondöten, bb krem gibi ürünlerde çok dogal bitiş sagladıgı gibi, çok fazla uygulamaktan çekindigim allıklarımı da bu fırçayla kullanabiliyorum. Bilmiyorum ne kadar dogru ama sonuçtan gayet memnunum.
Kılları çok sık oldugundan, en içine kadar iyice yıkayayım derken birkaç kılları yamuldu. Onun dışında hiç dökülme yapmadı, bozulma olmadı.
Çekimler çok başarılı olmasa da ne kadar dogal bir bitiş sagladıgını bilegimde göstermeye çalıştım.
Umarım almayı düşünenler için yeterince faydalı olur.
Çok keyifli bir hafta geçirin! ^^

28 yorum:

  1. Bu fırçadan bende Migros indiriminden aldım daha kullanmadım. Siz güzel uygulamişsiniz. Güle güle kullanın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, umarım siz de çok memnun kalırsınız :)

      Sil
  2. yaa ne güzel ayrıntılı anlatıyon seeen :)

    YanıtlaSil
  3. sevdiğim bir fırçadır başarılı ayrıca da..

    YanıtlaSil
  4. Bazen bu fırçayı çok seviyorum bazen gerçekten hiç sevmiyorum. Dediğin gibi fondoteni bazen yüzüm kabul etmiyor bir türlü ve hep fırça izi bırakıyor. Hiç içime sinmiyor o zamanlarda ki yüzümü nemlendirmiş de oluyorum.. Bilemedim o yüzden ama bazen hah işte bu diyorum. Sanırım fondotene göre de değişiyo.. Çok güzel olmuş yazı ayrıca fotoğraflar da çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir yıldır kullanıyorum dediginiz gibi zorlandıgım zamanlar da oldu. Bundan sonra daha iyisini bulabilir miyim uygun fiyatlılarda, bilemiyorum. Begenmenize çok sevindim, teşekkür ederim :)

      Sil
    2. aynen ben de 1 yıldır kullanıyorum geçen sene sipariş vermiştim. Nascita'nın fırçalarına da bakın. Fondoten fırçasını bilmiyorum ama yassı uçlu kontur ve kalem uçlu fırçası gerçekten çok güzel. Ben çok sevdim. Aslında vloggerlar çok fazla kullanınca sipariş vermiştim Real Techniques fırçaları... Fondoten için sadece sünger kullanıyorum :)

      Sil
    3. Nascita fırçalar başarılı gerçekten bu eskidiginde seçenekler arasında var. Sizin tercihlerinize güveniyorum. Çok teşekkür ederim :) Rt'nin fondöten fırçası berbattı mesela :( sünger de hiç denemedim.

      Sil
    4. Cok tesekkur ederim.cok mutlu oldum bunu duyduguma.:)

      Sil
    5. Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bende fircayi yeni aldim insallah memnun kalirim :) bloguma beklerim

    bayankirpikk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacagınıza inanıyorum. Hoşgeldiniz ben de takibe alıyorum. :)

      Sil
  6. Kesinlikle açık ara en sevdiğim fırçalardan biri bu benim.

    YanıtlaSil
  7. Resimler cok güzel kuzum ^^ Ben nemli süngerden vazgeçemiyorum ten ürünlerini kullanırken fırçalara elim gitmiyor ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim inanılmaz hassas diye süngerlere pek ilişmedim ama çok merak ediyorum böyle bahsedilince^^ Çok teşekkür ederim bu arada Çaglacıgım. O senin güzel görmenden :)

      Sil
  8. Beauty Blender ile tanışana dek en büyük yardımcımdı.Şimdi süngerim kirliyse ya da birkaç gün evden ayrılıyorsam hemen dönüyorum bu fırçaya ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da çok yardımı dokunuyor :) ama sünger de deneyeceğim zannedersem^^

      Sil
  9. Fiyatını görünce bi şaşırdım açıkçası ama sen o zamanlar baya uyguna almışsın :)) Bende makyaja başlamadan önce termal su kullanıyorum son zamanlar da makyajı çıkardıktan sonra da kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rt'nin kendi sitesinde bile çok daha uygundu o zamanlar,gün geçtikçe dış borç büyüyor tabi^^ Ülke ekonomisine de böylece el atmış olduk :D
      Termal su candır Gözdecim :)

      Sil
  10. bende termal su ile ıslatıyrum önce daha güzel sonuç veriyor😍

    YanıtlaSil
  11. Bir erkek olarak bu konuda yorum yapamam blog yazarı olduğun için ziyarette bulunayım dedim kendi bloguma da beklerim leydi paylaşımların için eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iade-i ziyarete gelirim :)

      Sil
  12. El emeği var orada.:D Ellerine sağlık kuzum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dilekcim valla sen de olmasan fark edilmeyecek :D

      Sil