27 Nisan 2016 Çarşamba

Barielle French Manikür Seti

Merhaba,
yanlış hatırlamıyorsam Aralık ayında lila kutu instagram üzerinden bir nail art yarışması yaptı. En çok begeni alan nail art sahiplerine barielle french mini kit hediye gönderildi. Ben de bu yarışmaya şu * çalışma ile katıldım ve ilk beş kişiden olarak hediyeyi almaya uygun görüldüm.
Setin içerisinde; tırnak yüzeyi, yanları ve uç kısımlarını törpülemek için üç farklı tarafı bulunan bir kagıt törpü, parmak ayırıcı, french için tırnak bantları, bir adet beyaz, bir adet buz mavisi renk oje, bir adet de top coat bulunuyor. Seti çerçeveleyen dayanıklı kagıt bir karton ve tam olarak ürünlerini saklayıp korumak için tasarlanmış.
Açar açmaz kartonun sol tarafında kolay uygulanabilir yöntemlerin görsellerine, kullanım sıralamalarına yazılı olarak yer verilmiş. Set mini boy olduğu için ojeler 4 ml. Doğal içerikli ve ojede istenmeyen üç zararlı madde-formaldehid,toluene ve dbp- içermiyor.
Zaten görsellerden de rahatlıkla anlayabileceğiniz üzere top coat kullanmış olmama rağmen ojeler çok parlak durmuyor. Ben hep tek kat kullanıyorum, ojelerin tek katta örtücülügü iyi fakat çok uzun tırnak kullanıyorsanız fırça izi kalabilir. Doğal içerikli olduğu için tırnak renginde sararma ya da yapısında güçsüzleşmeye neden olmadı. Top coat kullandığımda kalıcılığının gayet başarılı olduğunu gördüm.
Seti ilk gördüğümde mavi ojeyi pek sevmemiştim ama tırnaklarımda belirgin görünmüyor. Daha önce nude pembe ile french denemişliğim var fakat mavi ile ilk kez denedim. Ben begendim, umarım siz de beğenirsiniz :)
Barielle'nin fiyatları biraz yüksek ama ev ortamında fransız manikürü yapayım, memnun olabileceğim bir sonuç alayım, tırnaklarıma zarar gelmesin derseniz sevebileceğinizi düşünüyorum.
Lila kutuya tekrar teşekkürler.
Sevgiler ^^


15 yorum:

  1. bu yarışmayı kazandığını hatırlıyorum :) ilgi alanına giren bir hediyeyi kazandığın için çok sevinmiştim. içeriğinde zararlı maddelerin olmaması harika olmuş,ayrıca french manikür inanılmaz yakışmış, çok zarif durmuş parmaklarında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi, sen de çok destek vermiştin. Çok da sevinmiştik :) fransız manikürünü ben tüm kadınlara yakıştırıyorum. En dağınık elleri bile bir anda toparlıyor son derece seçkin bir görünüm sağlıyor bence :)
      Teşekkür ederim beğenmene sevindim❤

      Sil
  2. set çok hoşmuş güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. French manikürü elbette beğendim ama tırnak yapınız süper, o nedenle bu manikür çok daha yakışmış :) Benim de uzundur ama bu kadar değil :)
    Şansınız daim olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) o gören gözlerinizin güzelliği❤
      Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. Ne kadar guzelmis güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  6. Çok güzel tırnaklarına da bayılıyorum zaten güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çaglacıgım, daha güzelleri senin olsun. Begenmene çok sevindim :)

      Sil
  7. Güzel günlerde olsun. Tırnaklara dikkat her an nazar değebilir :)

    YanıtlaSil
  8. Your french mani looks absolutely beautiful. Love the shape of your nails, so pretty. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know in a comment on my blog and I'll follow you back.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank u for your comment. I'm happy your likes. Thank u so much, i'll comment in your blog and i'll follow you.
      Have a good day!

      Sil
  9. resimler harika, tırnakların harika, barielle ürünleri harika ☺ daha n'olsun :)

    YanıtlaSil