4 Mart 2016 Cuma

XP Matte Rujlar (05-06-07-08)

Herkese Merhaba! Son dönemin popüler,uygun fiyatlı  xp matte rujları deneme şansı buldum. Merak edenler için paylaşmak istedim.  XP markası Türk üretimi bir markadır ve üretim yeri/dağıtımcısı İstanbul'dadır. Mat rujlar popüler olmaya başladığında mat ruj üretimi ve satışına başladılar o yönleriyle takdir edilecek bir firma.

Ürünler son derece ucuz o nedenle beklentinin yüksek tutulmaması gerektiğini düşünüyorum. Fakat sosyal ağlarda, özellikle instagramda sık sık gündeme getirilmesi dolayısıyla benim beklentim biraz yüksekti. 
Bana çok sevdiğim bir tanıdığım tarafından hediye geldiği için renkleri seçme şansım olmadı fakat genel olarak seride güzel renkler olduğunu düşünüyorum. Rujlar kremsi yapıda. Mat bitişli. Sürümü biraz zor, koyu renklerde pigmentasyon biraz daha düşük açık renklere oranla. En soldaki 06 numara koyu bordo, ortadaki renk 05 marşala rengi,sagdaki ise 07 kırmızı. 

Koyu bordo rengi ambalajda çok daha koyu hatta siyaha yakın iken, benim dudaklarımda koyu kırmızı gibi durdu. Ayrıca diger rujlara oranla sürümü çok zor, bastırmak zorunda kaldım.
Rujların içerikleri hakkında olumsuz yorumlar oldukça çok. Wet'n wild rujlarını peynir ekmek gibi tüketen arkadaşlarımızın bu tarz yorumlar yapması beni biraz şaşırtıyor açıkçası. Kaldı ki mac'in bile içeriği organik değil, az da olsa vücuda zararlı madddeler ile üretiliyor. 
XP rujlara dönecek olursak ben en çok 05 numarayı beğeniyorum. Fiyatları 5-7 tl arası. Satın almak isterseniz,güvenilir bir mağaza için şuraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca benim ismimle alışveriş yaparsanız %10 indirim hakkına sahip olacaksınız. Sevgiler :) 

10 yorum:

  1. Bende de 03 numarası var yapıları çok güzel bencede:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 03 numara da begendigim renklerden,gerçekten güzel :)

      Sil
  2. renkler çok güzel, boyu kırmızı en güzeli sanki bana göre. içerik olarak da söylediğine katılıyorum. sanki bilinen markaları alınca zararsızmış gibi geliyor ama hepsinin içeriği bodrumda üretilen karaborsa ürünlerden farksız. organik ya da temiz içerikli olmadığı sürece benim gözümde hepsi aynı. sonuçta rujların da belli bir temel formülü vardır yani :D

    YanıtlaSil
  3. Ben de renklerini begendim,gayet güzel renklere sahip bir marka. Ben tüm rujlar kötü veya xp'nin içerigi iyi diyemem Evrimcim ama xp rujlara çamur atıp kullanmam diyen insanların,h&m'den kotondan bir ruj bir far alması veya wetn wild kullanıyor olması ciddi bir çelişki :)))

    YanıtlaSil
  4. nude tonları var mıydı ? güzel görünüyor. Bu arada Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Sizi takibe aldım bloğuma da bekliyorum <a href="http://efsaninseruveni.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nude tonları var, 1-2 numara dogal tonlar. 3 numara da kahve alt tonlu bir nude. Denk gelirseniz şans verin bence. Teşekkür ederim ben de takipteyim.
      :)

      Sil
    2. Bu arada ben sizin blogunuzu google plus'tan takibe aldım fakat gfc bulamadım. Yani eklemişsiniz tıklıyorum ama herhangi bir sey çıkmıyor. Ben mi yapamadım acaba

      Sil
    3. bloğumda sol tarafta izleyiciler butonu var ama ? bir kontrol edeyim. bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Güzel bir ruj bende kullanıyorum

    YanıtlaSil