18 Mart 2016 Cuma

Wet n Wild Coloricon Tekli Farlar (Envy,Kitten,Brulee,Nutty)

Merhaba,
Wet n wild ülkemize geldiğinden beri pek çoğumuzun gözdesi oldu. Uygun fiyatıyla birlikte nitelik olarak da iyi olduğu için bazı ürünleri ilk tercihimiz.
Ben de bu yazımda,uzun zamandır kullandığım tekli göz farları hakkında fikirlerimi paylaşmak istedim.

Wet n wild tekli farlar, paletlere oranla daha yumuşak/kremsi bir yapıya sahip. Dağıtması kolay. Sürümleri,renk verme performansı oldukça iyi. Parmağımla şöylesine bir dokunduğumda bile ambalajda görünen rengi elde edebiliyorum. Mevcut olarak dört adet tekli far kullanıyorum. Yeni gelen renklere henüz bakma fırsatım olmadı.
Soldan sağa doğru yorumlayacak olursam; envy, metalik yeşil renkte bir far. Göz rengim ela olduğu için tercih etmiştim. Kahve göz rengine sahip olanlara da yakışacağını düşünüyorum.
Soldan ikinci kitten, sedefli lila rengi. Çok beğenerek almış olmama rağmen nadir kullandığım renklerden. Soldan üçüncü Brulee, krem renginde bir far. Diger farların tersine daha mat bir yapıya sahip. Göz kapagını örtücülügü çok iyi olduğu için en fazla tercih edilen hatta çogu zaman ''yok''satan bir ürün. Ten rengi ile bütünleşmiyor biraz soğuk bir krem rengi diye düşünüyorum ama sade bir eyeliner makyajı yapacağınız zaman bile baz olarak kullandığınızda eyelinerın ön plana çıktıgını ve daha hoş göründüğünü fark edebilirsiniz. Baz olarak kullanmak demişken,göz makyajının altına da uygulayabilirsiniz. Makyajın sabitlenmesini ve dağıtılmasını kolaylaştırır. Brule aslında birçok markanın tekli far koleksiyonunda bulunan bir renge sahip. Fakat bundan habersiz olan ve tüm koleksiyonu mac ya da mufe ile dolup taşmış bloggerlar sayesinde drugstore olarak eşsiz gibi gösterilmiş bir renk. Çok abartıldığını düşünüyorum :)
En sonuncusu nutty ise metalik bronz/kahve renginde bir far. Aslında en sevdiğim renklerden özellikle hafif bronzlaşmış bir tende çok çekici görünüyor, fakat çok fazla tozutma yapıyor.
Wet n wild coloricon tekli farlardan beğendiklerinizi,almak istediklerinizi gratis magazalarında bizzat inceleyebilirsiniz. Her biri 1.7 gram ve yaklaşık 6.5 lira civarında. Ürünler Çin'de üretiliyor,ambalaj üzerinde içerik bilgisi yok hassas gözlere sahip olanlar almadan önce mutlaka denemeli.
Siz en çok hangi rengi beğeniyor/kullanıyorsunuz? :)
Daha önce deneyimleyip yorumladığım Wet n Wild ürünlerini de okuyabilirsiniz.
Sevgiler.

11 yorum:

  1. Sagdan ilk 2 favorimm 😊💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en çok sag ikiliyi severek kullanıyorum :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Yok satan farlar. Ne zaman gidip baksam hiç kalmıyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklar uzun süre yenilenmedigi için bulunamıyor ne yazık ki.

      Sil
  4. Nutty fari almak istiyordum bulamamistim bir dahaki sefere umarim, ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda bulursunuz,gerçekten güzel bir far. :) Teşekkür ederim.

      Sil
  5. sayende brulesine kavuştuğum bu tekli farları ben de çok seviyorum. elim çok sık gidiyor günlük makyajda. paletlere göre daha az tozutuyorlar. eline sağlık kuzum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paletlere göre çok daha iyiler gerçekten :) Teşekkür ederim Evrimcim.

      Sil
  6. Seyahatte taşıma açısından da çok büyük kolaylık.Ancak nutty bir türlü bulamıyorum :/ izlemeye aldım bu arada.. görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyahat konusunda emin degilim, çekmecede kendi kendine bile parçalanmış nutty.
      Ben de sizi takipteydim, görüşmek üzere :)

      Sil