10 Mart 2016 Perşembe

Oriflame Feet-up Ayak Kremleri

 Merhaba! Nasılsınız? 
Geçen yaz vakit degerlendirmek adına alışveriş merkezinde işe girmiştim ve kısa bir süre ayakta çalıştım. O zamana kadar ayaklarıma haftada bir defa krem uygulamak yetiyordu.
Fakat çalıştıgım süre içersinde zaman zaman yanlış ayakkabı seçimim,sandalet tercihlerim ve ayakta çalışmış olmam sebebi ile süreç sonunda ayak cildimde kuruluk/sertleşme meydana gelmişti. O zamandan beri ayak kremleri en önemli eşyam oldu. Mutlaka her gece uyguluyorum.
Birçok markanın ayak kremlerini denedim. Neutrogena'yı çok begenmiştim,etkisi gerçekten takdire şayan. 

Daha sonra oriflame feetup ayak kremleri ile tanıştım. İlk olarak kırmızı ambalajlı winter berries kremi kullandım. Oriflame feetup winter berries birçok ayak kreminden farklı bir yapıya sahip,ışıltılı bir krem. Ayakları nemlendirme performansı gayet iyi ve yine birçok ayak kreminden farkı sertleştigi için rengi solan/kararan ayaklarımın rengini bir ton açıyor. Daha beyaz görünmesini saglıyor. Hemen emiliyor ve ayaklarımı yumuşacık yapıyor. Buram buram orman meyvesi kokuyor. Ayakta koku problemi yaşayanlar için de ideal bir ürün oldugunu düşünüyorum. Bu ürünü bana arkadaşım Evrim hediye etmişti. Bir kez daha teşekkür ediyorum :) 

 Sagdaki feetup Cracked ise onarıcı bir krem. Nemlendirme oranı çok yüksek ve uzun sürüyor. Gece yatarken ayaklarıma uyguladıgım günlerde sabah uyandıgımda sanki yeni krem sürmüşüm gibi hissettiriyor. Salatalık gibi kokuyor. Özellikle soguktan meydana gelen derideki çatlamalara çok iyi geliyor.
Bu ürünü bana sevgili oriflame direktörü İlke Hanım hediye etmişti. İzmirden gittigi ufak Ankara seyahati için Ankara'nın ayazında el kremlerimiz yetmedi bunu ellerimize bile sürdük öyle idare ettik demişti. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum :)

Ürünlerin içeriklerini merak edenler için ufak bir görüntü paylaşmak istedim.
Oriflame feetup ayak kremleri katalog fiyatı 9-10 tl arasında degişiyor. Güvenilir birinden satın almak için İlke Hanım'a şuradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca üye olarak indirimli fiyatlara da satın alabilirsiniz. Sevgiler :)

8 yorum:

  1. ıyı gunlerde kullan :) Eskıden bı orıflame tutkunuydum ancak bı eyelıner fıyaskosu nedenıyle küstüm resmen tavsan daga kustu dagın haberı yok konumuna geldık :) demek kı orıflame de bozuldu artık dıyerek bırakmıştım ılerı de lazım olursa deneyecegım teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her firma ile karşılaştığımız sorunlar ne yazık ki ben de farmasi ile ufak bir sorun yaşayıp ürün almamaya karar vermiştim. :) ben teşekkür ederim okuduğun için Yağmurcum.

      Sil
  2. Özellikle kırmızı ambalajlı olan ilgimi çekti deneyeceğim :) Teşekkürler paylaşımın için ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  3. beğenmene mutlu oldum kuzum, güle güle dibini gör. kırmızı olan benim favorim iki tane bitirdim gerçekten kokusu ve verdiği nem harika. güzel yazın için sağol =) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de sagol Evrimcim, okudugun için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Onca şeu aldım bu markadan hiç ayak kremi almadım bir deneyeyim bari:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aksine sadece bir defa alışveriş yaptım,gelen hediyeler hep güzel olunca dayanamadım :))

      Sil