17 Mart 2016 Perşembe

Loreal Paris Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı

Merhaba! Nasılsınız?
Aslında çok önce Loreal Paris Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı hakkında fikirlerimi yazmış ve yayınlamıştım. Fakat ne olduysa yazı kayboldu,yanlışlıkla sildigimi tahmin ediyorum.
Ben de yeni görseller ve yeni cümlelerle mucizevi saç bakım yağını yeniden yorumlamaya karar verdim.

Loreal Mucizevi Saç Bakım Yağını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Bende bulunan ambalajı, ilk satışa çıkarılan cam şişelerden. Kilidi bulunan,pompalı bir ambalaja sahip ve kilidinin olması tatilde,seyahatte yanımızda götürürken çok büyük bir avantaj. Kilit, kapağın görselde olduğu gibi sağ tarafa döndürülmesiyle aktif oluyor ve şişenin arkasına döndürüldüğünde açılıyor.

Loreal Mucizevi Saç Bakım Yağı boyalı ve normal saçların kullanımına uygun ve onarıcı olarak üç farklı seçeneğe sahip. Ben saçlarım boyalı oldugu için kırmızı ambalajı yani boyalı saçlar için olanı tercih ettim.
Mucizevi saç bakım yağı, çiçek özlerinden oluşan,diğer saç bakım yağları gibi yapış yapış his bırakmayan bir ürün. Ellerimde bile böyle bir his bırakmıyor. Ne çok yogun ne de çok sıvı,tam kararında çabuk emilebilen bir yapısı var.
 Boyalı saçlar için bakım yagı, uv filtresi ile yıkama öncesinde saç boyu ve uçlarına uygulandıgında saç rengini korumayı vaat ediyor. Elbette ilk günkü rengi korumuyor fakat saç renginde normal şartlarda on günde olabilecek renk açılmasını biraz geciktiriyor. Yıkama sonrasında ıslak ya da kuru saçlara uygulayınca saça parlaklık kazandırıyor.
Yıkama sonrasında kolay tarama vaadi benim için pek geçerli olmadı. Kurumuş saç uçlarım için saç bakım yağı yeterli olmuyor.
Geçen yaz denize girmeden önce ve denizden sonra da kullandım,deniz ve güneşten oluşabilecek hasarı azalttıgımı düşünüyorum. Fakat ne kadar mucizevi olursa olsun boyalı saçları denizin azizliginden korumak pek mümkün değil. :)
Elseve mucizevi saç bakım yagını en çok saçlarım kabardıgında,elektriklendiginde kullanmayı seviyorum. İki pompa yetiyor ve daha yumuşak,parlak saçlar elde etmemi sağlıyor.
Saçlarım kontrolsüz bir şekilde yağlanabildigi veya ağırlaştığı için iki pompadan fazla kullanmıyorum.
Özellikle geceleri saçlarım açık bir şekilde uyumaktan hoşlanmıyorum. Bir pompa mucizevi saç yağını uygulayıp saçlarımı örüyorum. Bu sayede kırık oluşumunu önlediğimi ve saç uçlarıma nem sagladıgımı düşünüyorum. Ayrıca saçlarım misler gibi çiçek kokuyor. Benim Loreal Paris Elseve Mucizevi Bakım Yağı kullanım şekillerim böyle. Peki siz nasıl kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Gününüz güzel geçsin.
:)

6 yorum:

  1. Sayende en sevdiğim saç ürünlerimden biri oldu! Bu kırmızı kapaklısını hiç sevememiştim ama bana aldığın sarı kapaklıdan çok memnunum. Güzel yazı için teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmana çok sevindim sana sevdirdim ama sarı olanı henüz kendim kullanamadım bir dahakine ben de severim umarım :) Okudugun için ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bir türlü alamadım çok kararsız kalıyorum bu üründe teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırsan begenmeni ümit ediyorum,ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Sarı kapaklı olan ürünü benimde yıllardır vazgeçilmezim.Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu bitirir bitirmez sarı kapaklı olanı deneyecegim,kokusu daha güzel deniyor. Okudugunuz için ben teşekkür ederim.
      :)

      Sil