28 Ekim 2015 Çarşamba

Revox At Kuyruğu Şampuan

Herkese yepyeni bir blog yazısı ile merhaba! Bu yazıda Revox At Kuyruğu Şampuan aracılığı ile saç sorunlarımdan ve Revoxun ne derece etkilediğinden bahsedeceğim. 


Firma tarafından gönderilen Revox At Kuyruğu Şampuan, saç dökülmesini engellemeyi ve hızlı saç uzatmayı vaat eden ozon ile arıtılmış su içeriği bulunan bir ürün. Yorum yapmak için şampuanın bitmesini bekledim ve yaklaşık iki aydır düzenli olarak kullanım sonucu bitirdim. 
Koparak dökülme ve işlemlerden kaynaklanan uzamama sorunu yaşıyordum. Revox şampuan benim için adeta kurtarıcı oldu. Rengi, yapısı ve kokusu tam olarak bal gibi olan ürün saçımda kolay köpürdü,yağlı saç diplerimi temizledi. Zararlı içeriklerin çoğundan uzak olarak boyalı saç rengimde olumsuz bir değişiklik yapmadı. Kurumaya neden olmadı. Her yıkamada saç kremi uygulamışcasına yumuşak saçlar elde etmemi sağladı. Bir aylık kullanım sonucu arkadaşlarım ve kuaförüm saçlarımın bu denli hızlı uzamasına çok şaşırıyorlardı. O denli hızlı uzadı ki uzamıyor diye kurtulamadığım kırıklarımdan revox şampuan güvencesiyle kurtuldum. 
Fakat kırıklarımdan dahi kurtulmuş tüm saç bakımımı eksiksiz yaparken koparak dökülme sorunumdan kurtulamadığımı  bir paket bitimi sonucunda rahatlıkla ifade edebileceğimi düşünmekteyim. 
Söz konusu nötr gelişmenin (dökülme ne azaldı ne çoğaldı) üründeki kusurdan mı, saçlarımın da stres altında olduğundan mı devam ettiğini şimdilik bilemiyorum. Dilerim ikinci paket ile bu sorunu kökünden çözeceğiz. 
Yanlış hatırlamıyorsam 30-35 tl aralığında fiyata sahip bir ürün. İncelemek için şuradan revox
Sevgiler :) 



5 yorum:

  1. Bana da son derece kötü gelmiş ve çöpün dibini boylamıştı bu şampuan etkisi herkeste farklı bence..sana iyi gelmesine sevindim.

    YanıtlaSil
  2. canım çok güzel bir yazı olmuş, ben de yakında görüşlerimi yazacağım bu şampuanla ilgili. dökülme konusunda ben de bir etkisini görmedim senin gibi ama saç uzatma konusunda tam puan aldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun,zaman ayırdığın için teşekkür ederim Evrimcim :) yorumlarını bekliyorum. Keşke dökülme sorunumuza da çare olabilseydi.

      Sil
  3. bende bir dönem araştırmıştım yorumlar herkese göre farklılık gösteriyor, denemek lazım☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç tipi, saç işlem görme durumu, saça kullanılan diger ürünler ve beklentilerle orantılı şekilde degişkenlik gösteriyor bence de :)

      Sil