30 Temmuz 2015 Perşembe

Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Merhaba! Tırnaklarım benim için çok önemli. Benim için güzel olmak güzel ellere sahip olmaktır, güzel ellere sahip olabilmek ise bakımlı tırnak ve doğru oje seçimiyle olur. Manikür temiz görünümlü tırnaklar için vazgeçilmez bir rutindir. O kadar önemsiyorum ki kendime manikür yapmayı bile öğrendim. Fakat hayatın bu yoğun temposunda manikür yapamadığım zamanlar da olmuyor değil. Tam da bu durumlarda tırnak etlerimi yumuşatacak ve kütikül görünümünü en aza indirecek kremlere başvuruyorum.   

Lapitak tırnak bakım kremı makyaj bloglarında görmeden gratis'te denk gelerek merakıma yenilip aldığım bir ürün. Tırnakları maniküre hazırlarken bakım yapan ve üzerine oje sürülse dahi bakım yapmaya devam edebilen daha doğrusu vaat eden bir ürün ve eminim herkesin dikkatini çekmiştir. Ürünün yapısı jel ve krem karışık , yoğun bir yapıda. 
Kokusu yoğun gliserin ve tırnaklara uygulandığı andan itibaren nemlendiriyor. Görsellerde kullandığım tırnaklarım üç hafta manikür yapmadan lapitak tırnak bakım kremiyle idare ettiğim haliyle çekilmiştir. Sadece bakım kremini uyguladım ve etleri geri ittim. Lapitak tırnak bakım kremini manikürden önce kütikül yumuşatma kremı olarak da kullandım. Kullanıldığı sürece bakımlı görünen tırnaklara imza atan lapitak tırnak bakım kremi, asetonlu oje çıkarıcıların sebep olduğu tırnak soyulmalarına iyi geliyor fakat kırılmalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
İçeriğinde paraben bulunmasıyla kafamı kurcalayan lapitak tırnak bakım kremi, 15 ml'cik ufacık tüpte olmasıyla da beni endişelendirmişti. Bir aylık düzenli kullanımım sonucu daha iki ya da üç ay hatta daha fazla  kullanılabilir olduğunu söyleyebilirim. Denk gelirseniz gratisten 5 tl'ye alabilirsiniz. 

9 yorum:

  1. İlk ben görmek istedim sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim <3 umarım beğenmişsinizdir :)

      Sil
  2. Tatlim hep denemek istedim ama hiç denk gelemedigim bir ürün bu Teşekkürler yazın çok açıklayıcı olmuş :) Paraben benimde aklımı kurcaliyor ama bakalım bulursam yine de denerim merak ediyorum tırnak ürünlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında illa alınmalı bir ürün değil vaselin gibi bir rakibe sahipken :) Sanırım stoklar az tutuluyor ben gratiste seyahat boy ürünler arasında son bir tane bulmuştum. Koruma bandı falan olmaması canımı sıkmıştı mesela onu yazmayı unutmuşum. Ama denemek için bir seferlik gözümü kapatıp aldım. Umarım sizin de merakınıza değen bir ürün olur :)

      Sil
  3. markanın ürünleri çok güzel ama ben tırnak bakım ürününü doğal yollardan kullanıyorum :D limon tuz ve vazelin :D

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım. benim de bu aralar ne yapsam tırnaklarım milföy gibi ayrılıyor. oje bile sürmüyorum kısacık kestim. biotin filan içiyorum. bir de bu kremi deneyeyim. özellikle kütikül gidermesi iyiymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biotinden ziyade direkt çinko bana çok iyi gelmişti saç ve tırnak sorunlarım varken doktora gidersen bi danış derim. Benim tırnaklarım asetondan ve boyadan zarar görmüştü krem sayesinde olduğunu düşünüyorum soyulmalara iyi geldi. Faydası olmazsa manikür için kullanılır :) Teşekkür ederim evrim <3

      Sil
  5. Bende tırnaklara çok önem veren biriyim. Bu aralar kırılma değil de soyulmalar olmaya basladı. Sol elimde yok, sağ elimdeki bütün tırnaklarımda hep oluyor. Neden anlamadım ama yves rocher den almayı düşünüyorum bir kaç şey. Çok öneren var :)

    YanıtlaSil
  6. Gül şekli tırnağa bakım için öneri verir misiniz, etleri geri itme kotu durur mu, hic manikur yaptirmadigim icin bilmiyorum

    YanıtlaSil