17 Nisan 2016 Pazar

Victoria Secret Coconut Passion

Merhaba,
Victoria Secret henüz İzmir'e mağaza açmaya karar vermeden ben free shoplardan veya instagramdaki satış hesaplarından birkaç farklı kokusunu deneme fırsatı buldum. Coconut Passion serisinin vücut spreyi ve vücut kremi deneyimledigim en son ürünler oldu.
Kış boyunca kullandım hatta vücut spreyi bitti fakat vücut losyonu çok fazla kullanmadığım için ancak yarısına geldi,geri kalanı gelecek kış mevsiminde de kullanacağım.

Victoria secret Coconut Passion vücut spreyi; şeffaf, plastik ambalajda daha hoş görünmesi için ambalajın arka kısmına pembe yapraklı vanilya çiçeklerinden dekor oluşturulmuş. Bu tamamen vs'nin kendine özgü bir tasarımı, sonradan diger body mistlerde bu yaklaşım taklit edilmeye başlandı. Kokusu hafif şekerli,tam kışa uygun. Belki ilkbaharda da biraz kullanılabilir. İçinde çok fazla alkol var, alkol kokusunun açıga çıkmaması için şişesini iyice çalkalamak gerektiğini düşünüyorum. Hatta bu bile fayda etmiyor, koku ten ile bütünleşene kadar kötü bir alkol kokusu duyuluyor. Bu kokuyu diger vs kokularına oranla daha kalıcı buldum. Ama ne yazık ki victoria secret body mistlerin fiyatına oranla kalıcılıgı çok düşük.  Kıyafetlere uygulandığında daha iyi sonuç alınabiliyor.
Victoria Secret Coconut Passion vücut losyonu, akıcı bir yapıya sahip. Çok çabuk emiliyor ve nemlendirmesi gayet başarılı. Vücut spreyine oranla, kokusu çok daha uzun zamanlar tenimde kalıyor.  Kuru bölgelerde de onarım saglıyor. Yaglı ciltler göğüs,boyun bölgesi gibi hassas kısımlara uygulamasalar daha iyi olabilir, sivilce yapabilir. İçerigi de  kısmen iyi. Aloe vera,yulaf,üzüm çekirdeği gibi besleyici bileşenlere sahip ve cildin ihtiyacı olan vitamin desteğini saglamak amaçlanmış.
Her iki ürünün ambalajında hayvanlar üzerinde test edilmediğine dair not bulunuyor. Fakat marka konfeksiyon ürünlerinde ne yazık ki gerçek hayvan kürkü kullandığı için cruelty free kategorisine giremiyor.
Body mist ve body lotion 250 ml ambalajda 40-45 tl aralığında. 250 ml,çantada taşımak için biraz büyük. Daha küçük boyu fiyat olarak hem daha uygun hem de çantaya atmalık. 
Ürünlerin açıldıktan sonra 12 ay ömrü var ama bence bu süreç 15-18 ay aralıgında bozulmadan kendini  koruyabilir. Amerika'da üretilen victoria secret ürünlerini İzmir'de Alsancak'ta bulunan free shop mağazalarda ve yeni açılan Eveshop mağazalarında bulmanız mümkün.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim,çok güzel bir hafta geçirin. 
Sevgiler ^^

21 yorum:

  1. Passion struck kokusunu da çok beğenirim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Passion struck'un kremini kullanmıştım ufak boy olarak,gerçekten güzeldi.

      Sil
  2. Hindistan cevizine bayılan biri olarak sanırım tam benlik bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir koku,alırsanız umarım çok begenirsiniz :)

      Sil
  3. Ambalajları hemen dikkatimi çekiyor VS ürünlerinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şık bir tasarım, tam benim gibi kokoşlar için :)

      Sil
  4. Kokusuna bayiliyorum gercekten,ellerine saglik <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de digerlerine oranla daha çok seviyorum bu kokuyu,okudugun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ben de merak ediyorum bunları çok. Vücut losyonu kullanmaya bayıldığımdan, elimdekiler bitince alacağım inşallah gözüm başka bir şeye kaymazsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vücut losyonu kullanmayı ben de çok seviyorum, şimdi yaz da geliyor en etkili parfüm yöntemi :)) mutlaka almalısın vücut losyonu çok güzel❤

      Sil
  6. Yaz geldiğine gore hemen bir tane edinmeli bu guzellerden 😍

    YanıtlaSil
  7. Yaz geldiğine gore hemen bir tane edinmeli bu guzellerden 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kokusu yaz mevsimine uymayabilir ama mavi şişede bir kokusu var ismini hatırlayamadım o daha fresh :)

      Sil
  8. Alsancak'a gittiğimde bir bakayım madem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilise sokagında bir kozmetik dükkanında var bir de eveshop magazalarında da var artık, eskisi gibi ulaşılamaz degiller bizim için :)

      Sil
  9. Paylastiginiz urunler gercekten cok guzel secilmis bana da beklerim yazimbari.com

    YanıtlaSil
  10. Paylastiginiz urunler gercekten cok guzel secilmis bana da beklerim yazimbari.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmenize çok sevindim,okudugunuz için çok teşekkür ederim.
      Hemen takip ediyorum :)

      Sil
  11. Senin yazılarındaki kadar güzel anlatmış olamam❤ Gerçekten pahalı, aynı fiyatta aynı büyüklükte türk marka body mistler çok daha uyguna gelebiliyor. Eğer alırsan umarım çok beğenir pişman olmazsın :)

    YanıtlaSil
  12. yazını görmüş fakat okuma şansını bulamamştım sınav haftamdan ötürü. geçen vs mağazasının önünden geçerken ne var ne yok diye bakayım dedim, body mistlerini denedim hakikaten dediğin gibi alkol kokusu yoğun geliyor ilk başta ama harikalar. kıyafete sıkmak mantıklı bence de. hepsi birbirinden güzel kokuyor hele ki losyonlar. bu hindistancevizli olanını yerim muhtemelen ben alsam, gittiğimde kalmamıştı bile :) zaten benim için biraz pahalılar:D hayvan deneyi konusuna açıklık getirmen de iyi olmuş. ben ne düşüneceğimi şaşırmıştım =) güzel yazı ve fotoğraflar için teşekkürler =) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vanilyayla bütünleştigi zaman çok yogun hindistan cevizi kokmuyor aslında. Dedigin gibi losyonları mistlere oranla çok daha güzel :) ithal olunca ederinin üstünde satılıyor malesef. Bu ürünler üzerinde özellikle belirtilmiş hayvanlar üzerinde test edilmedigi.
      Begenmene sevindim^

      Sil