2 Nisan 2016 Cumartesi

Flormar CC Oje, 02 Porcelain Pink, 03 Nude Pink

Merhaba! Nisan ayı benim için çok güzel başladı,umuyorum ki sizler için de öyledir. Çiçeklerim açtı,bahar geldi ve havanın tadını çıkarabilmek için neredeyse eve girmez oldum. Bu arada ufak tefek alışverişlerim de oldu. Flormar'ın CC oje serisinden 02 numara porcelain pink rengini keşfettim.
Daha önce zaten 03 nude pink'i kullanıyordum,bitmişti. 02'yi bulduğumda 03'ü de yeniledim. Nude oje sevenler için blogumda yer vermem gerektiğini düşündüm. Flormar CC ojeler,markanın klasik ambalajında 11 ml olarak satışa sunuluyor. Fırçaları yine klasik, ince fırça. Yapısı biraz yogun. Tırnak örtücülüğü başarılı. Kalıcılıgı gayet iyi.
CC serisi doğal renklerden oluşuyor. Fiyatları 5 tl. Ben en çok nude pink ve porcelain pink renklerini beğeniyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz. :)
 İlk olarak Flormar CC nude pink rengi, içerisinde kahvelik bulunan bir pembe. Elleri daha bronz gösteren bir renk. Parlaklık ve kalıcılık olarak bence son derece başarılı. Çok çabuk kurumuyor o nedenle mutlaka bir kurutucu ile üzerinden geçmeli diye düşünüyorum. Aslında çabuk kurumamasının sebebi de yapısının yoğun olmasından kaynaklı. Ojeyi daha sağlıklı bir forma getirebilmek için oje inceltici kullanmakta fayda görüyorum.
(Flormar CC Nude Pink)
 Bir diger favorim, 02 Porcelain Pink toz pembe rengi. Bu renk nude pink ile kıyaslayınca çok daha açık olduğu için ellerimi daha esmer gösteriyor bu nedenle ilk kullanımımda sevmemiştim. Fakat sonralarda  nail art tabanı olarak bile kullanmaya başladım.
Tek katta opaklaşıyor ama ben daha pürüzsüz bir görünüm elde etmek için iki kat kullanmayı tercih ediyorum.
(Flormar CC Porcelain Pink)
Fotograflarda da iki kat uyguladıgım hali var ve top coat uygulamadım.
CC ojeler tırnak yüzeyindeki sararma, renk eşitsizliği gibi sorunları kapatma ve içeriğindeki nar, menekşe tohumu yağları ile soyulma,kırılmaları iyileştirip, tırnakları sertleştireceği şeklinde vaatlere sahip. Bu nedenle ben de özellikle tırnaklarımın inceldiği, diğer ojelerin içeriğinden zarar gördüğü zamanlar yalnızca CC ojeleri kullanıyorum. Sertleştirip güçlendirdiğine referans olamam ama tırnaklarda sararma/renk bozukluğu yaratmıyor diyebilirim. Gelecek dönemlerde ince ve güçsüz tırnaklarla nasıl başa çıktığıma dair de bir yayınım olacak. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 
Umarım sizler de begenmişsinizdir.  :)
Sevgiler.
Sorularınız ve daha fazla merak ettikleriniz için iletişim; 
Mail, ciltbakimvemakyaj@gmail.com

13 yorum:

  1. Tırnaklarınızı cok begenıyorum mutlaka yazısınıda beklıyorum ^^ Renkler tam benlikmis ya en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, her kadının elleri ve tırnakları güzeldir :) ben de bu renkleri çok severek kullanırım.

      Sil
  2. Renkleri çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
  3. İki kat uygulanmis hali cok daha tstli durmus. Ve o aman Allah im et rengi gibi dedigimiz korkunc ojelerden olmamasi da harika ☺ bu kadar acik pembeler elleri yasli gosteriyor malesef. Ama sana cok yakismis, tonuda hic oyle kotu durmamis, gule gule kullan canim 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sadece iki kat uygulanmış halini paylaşmıştım zaten :) ben esmer göstermesine takıldım, ellerimin bronz görünmesinden hiç hoşlanmıyorum. Beğenmenize çok sevindim❤ daha güzelleri sizin olsun.

      Sil
  4. Çok teşekkür ederim,begenmenize çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  5. aynı cc lerden ben de almıştım ama kıvamlarını hiç beğenemedim sanki ya... sakız gibi uzuyorlar çok yoğunlar ve bir kaç kat sürmeden çok kusurlu oluyorlar... bendekiler mi bozuk ki...

    YanıtlaSil
  6. Üzülerek söylüyorum onların kapağı senden önce açılmış. Nude pink kullanırken bi süre sonra sakız gibi oldu ama bu yeni aldıklarım öyle değil kıvamı gayet iyi. Tabi aslında bu oje çok çabuk sakızlanan bir oje mutlaka inceltici kullanmak gerekli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi sakızlanmaya meğilli bir yapısı var katılıyorum ama sen dedikten sonra açılmış olma ihtimali kafamda büyüdü ve gidip yenisini aldım, yenisinde aynı sorunla karşılaşmadım. Tavsiyen ve güzel yazın için tekrar teşekkürler. :)

      Sil
    2. Evrimcim keşke sevmedigin ojeyi tekrar almasaydın bbu sefer inceltici kullanırsan aynı sorunu hiç yaşamazsın. Keyifle kullan :)
      Yorumları biraz geç görüyorum :/

      Sil
  7. Gece tesadüfen rastladım yazınıza fakat tırnaklar kesinlikle enfes olmuş ^.^

    YanıtlaSil