4 Ekim 2015 Pazar

Golden Rose Velvet Matte Ruj 23 Numara

Herkese Merhaba! Golden Rose Velvet Matte Rujlar satışa sunulduğu zamandan bu yana çoğumuzun favorisi oldu. Renk seçeneğinin geniş olması ve yapısının niteliği dolayısıyla çok seviyoruz.
Daha önce yaza uygun bir rengi 12 numarayı yorumlamıştım şurada, bu kez de soğuk hava kombinlerine uygun rengini yani 23 numarayı yorumlamak istedim. Cosmetica.com.tr'nin meşhur indirimlerinden birinde 9 tl'ye almıştım.

Renk tam olarak koyu bir bordo. Bu serinin açık renklerini beğeniyorum fakat koyulugunu yeterli bulmadım diyebilirim.
Ambalajıyla ilgili bir takım sorunlar yaşadım sanırım ruju yerine yerleştirirken yani asansör dediğimiz o mekanizmayı kullanırken ruj kapağına yapışmış ve bir kısmı kapakta kalmıştı. Anlık bir üzüntü vermedi değil tabi :) Bu rujun rengini çok beğeniyorum gerçekten en sevdiğim bordo rujlarımdan biri. Yapısı gereği olsa gerek dudağımda tam olarak gerçek rengini yansıtmadığı ve kırmızı gibi durduğu için hayatımın bordosu diyemiyorum.
Farklı ışıklardaki rujun dudağımdaki görünümü bu şekilde.  Kullananlar varsa yorum yazmaları beni çok sevindirir :). Sevgiler. 

9 yorum:

  1. ya renk harika bence, çok da yakışmış ama dediğin gibi ambalajında olan renkle dudaktaki farklı duruyor gerçekten. resmen kırmızı gibi, bordo değil de... yine de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabaa, sayfanızı blogger arkadaşlarımdan buldum, paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ve gfc ile takibe aldım ... ^-^ Bende arkadaşlarım gibi makyaj ve bakım üzerine yazıyorum çoğunlukla... Sizinde bana uğramanızı dört gözle bekliyorum *-* sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz. Beğenmeniz beni çok sevindirdi. Geç cevap için özür dileyerek hemen ben de sizin blogunuza geliyorum :)

      Sil
  3. Merhaba hoşgeldiniz. Cümleleriniz karşısında onure oldum. Ben de hemen sizin blogunuza göz atıp takipte bulunacağım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bence serinin en güzel renklerinden. Bloğunuz cok güzel. Hemen takipe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim begenmenize sevindim :) takibe almıştım..

      Sil
  5. Şu seriyi bir bulsam bir kaç tane renginden almak istiyorum ama gezmediğim yer kalmadı bulamıyorum.İnternetten de denemeden almak istemiyorum ama bu gidişle şansa bırakıp alacak gibiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında birçok yerel kozmetikçide bile var artık :) Gerçekten en kaliteli mat rujlar arasında. Umarım en kısa sürede bulabilirsin.

      Sil
  6. Merhabalar,

    Bordo ruj öneriniz için çok teşekkürler. Sonbahar ve kış aylarında, özellikle tercih ettiğim tonlar hep bordo ve mürdüm tonlar oluyor. Bordo rujlar, pembe alt tonlu kızıl saçlarla veya viyole saçlarla da harika bir uyum yakalıyor. Ben de favori bordo rujlarımı paylaştığım yazımı sizinle paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/pembe-alt-tonlu-bordo-ruj-onerileri/

    Keyifli okumalar dilerim, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil